Isparta Davrazspor Gölhisarspor’u Ağırlıyor

Isparta Davrazspor Gölhisarspor’u Ağırlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2018 14:12
Isparta Davrazspor Gölhisarspor’u Ağırlıyor

Geçen haftayı beraberlikle ve 2 puan kayıpla kapatan Isparta Davrazspor yarın ligin son sırasında bulunan Gölhisarspor ile karşılaşacak. Isparta Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Maç, Yeşil – Pembeli ekip için prestij mücadelesi dışında bir amaç taşımıyor. 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı deplasmanda oynadığı Silifke Belediyespor maçında rakibiyle 1 – 1 berabere kalarak iki puan kaybeden ve haftayı bir puanla kapatan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı komşu il Burdur’un takımı olan Gölhisarspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin yirmi birinci, ikinci yarının ise sekizinci maçını Silifke İlçe Stadyumunda grupta orta sıralarda bulunan Silifke Belediyespor ile yaparak sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 22. Haftaya girilirken 43 puanla puan durumunda 2. Sırada bulunuyor. 

İKİNCİ YARININ DOKUZUNCU 

HAFTA MAÇI GÖLHİSARSPOR İLE 

Silifke Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Salı günü sabah İl Özel İdaresi Sahasında toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve son antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

RAKİP GÖLHİSARSPOR 

LİGİN SON SIRASINDA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 22. Haftaya girilirken oynadığı 21 karşılaşmanın 12’sinden galibiyetle, 7’sinden beraberlikle ve 2’sinden de mağlubiyetle ayrılarak (+22) averaj ve 43 puanla ligin 2. Sırasında bulunuyor. Yeşil – Pembelilerin bu haftaki rakibi olan Gölhisarspor ise, ligde 5 puanla 14. Sırada yani ligin son sırasında bulunuyor. Lacivertli - Beyazlı ekip, geride kalan 21 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak (-37) averaj ve 5 puan toplamış durumda. Rakip Gölhisarspor’un ligin başından bu yana çizdiği istikrarsız gidişat ile ligden düşecek takımlar arasında en büyük aday olarak dikkat çekiyor. 

MAÇ YARIN SAAT 

14.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor – Gölhisarspor maçı yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

 MAÇI RAHMİ FATİH 

ANT YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Gölhisarspor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Rahmi Fatih Ant yönetecek. Ant’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Eren Öksüzler ve Ali Can Çavdar yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir Bölgesinden Anıl Pola.  

 

BAL 7. GRUP’TA 22. HAFTANIN PROGRAMI: 

Kepez Belediyespor - Manavgat Belediyespor

Serik Belediyespor   -  Manavgatspor

Mut İdman Yurdu Belediyespor - MEDCEM Silifke Belediyespor

Isparta Davrazspor - Gölhisarspor

Bucak Belediye Oğuzhanspor - Anamur Belediyespor

Konya Ereğlispor - Akşehirspor

Sarayönü Belediyespor - Karaman Belediyespor

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.