Isparta Davrazspor Kritik Maça Çıkıyor

Isparta Davrazspor Kritik Maça Çıkıyor

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor Kritik Maça Çıkıyor

Isparta Davrazspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde aynı puana sahip olan Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip için son derece kritik öneme sahip olan maçı taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  

Geçen hafta ligin dokuzuncu maçında deplasmanda Gölhisarspor takımı ile karşılaşan ve maçtan 5 – 2 gibi farklı bir skorla galibiyetle ayrılarak puanını 21’ye yükselten Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konya takımı Sarayönü Belediyespor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Sarayönü Belediyespor’un grupta Isparta Davrazspor ile aynı puana sahip olup averajla hemen altında yer alması yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini ortaya koyuyor. 

ONUNCU HAFTA MAÇI  

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

RAKİP SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR 

3. SIRADA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 21 puanla 3. Sırada bulunuyor. Yeşil - Siyahlı ekip, geride kalan dokuz haftada 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak (+8) averaj ve 21 puan toplamış durumda. Rakip Sarayönü’nün aynı Isparta Davrazspor gibi hiç mağlubiyeti bulunmuyor. 

ISPARTA DAVRAZSPOR’U 

ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ! 

Bilindiği gibi, Isparta Davrazspor’un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarayönü Belediyespor takımı, geçen sezon şampiyonluktan etmişti. Geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor ile şampiyonluk yarışına giren Yeşil – Pembeli ekip, ligin sondan ikinci maçında deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile karşılaşmış rakip Sarayönü maç boyunca sahada yatarak Ispartaspor’a galibiyet şansı tanımamış ve Isparta Davrazspor, sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldığı için şampiyonluğu da Bucak Belediye Oğuzhanspor’a kaptırmıştı. O maçta, özellikle Sarayönü Belediyespor’un kalecisi Murat ikinci yarıda neredeyse 20 dakika sakatlık numarasıyla yatarak süreden çalarak maçın beraberlikle sonuçlanmasına büyük rol oynayarak Isparta Davrazsporlu taraftarları çıldırtmıştı. 

MAÇ YARIN SAAT 

14.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor  - Sarayönü Belediyespor maçı yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM ÖMER TOLGA 

GÜLDİBİ YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Sarayönü Belediyespor maçını Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi’nin yardımcılıklarını ise; yine aynı Bölgeden Okan Oral ve Mehmet Ali Vardar yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Yalova Bölgesinden Ahmet Aydın. 

GÖKHAN ÇELEBİ’NİN 

CEZASI SONA ERDİ 

Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi’ye verilen 10 günlük hak mahrumiyeti cezası da sona erdi. Çelebi, yarınki Sarayönü Belediyespor maçında takımdaki yerini alabilecek. Bilindiği gibi; Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, iki hafta önce Isparta’da oynanan ve 1 – 1 sona eren Silifke Belediyespor maçında sportmenliğe aykırı hareket ettiği gerekçesiyle maçın orta hakemi tarafından tribünlere gönderilmiş ve bu nedenle verilen 10 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle geçen hafta deplasmanda oynanan Gölhisarspor maçında takımını tribünlerden idare etmişti. 

TRİBÜNLER DOLACAK…

Öte yandan, maça ilginin bir hayli fazla olması ve yarınki maçta tribünlerin dolması bekleniyor. Zira, Yeşil – Pembeli taraftarlar geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğa oynayan takımlarını gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı maçlarda yalnız bırakmıyor. Başta, Isparta Davrazspor’un taraftar grubu olan 32 Gençlik olmak üzere binlerce sporseverin yarınki maçta tribünlerdeki yerlerini alması ve takımlarını maç boyunca desteklemesi bekleniyor. 

ÇELEBİ; “BU MAÇ BİZİM 

İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçtan mutlak suretle galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi bizim yani Isparta Davrazspor’un hedefi bellidir. Biz, bu ligde şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Onun için, büyük küçük diye ayırt etmeden tüm rakiplerimizi aynı şekilde düşünerek sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Kaldı ki, rakibimizle aynı puana sahibiz. Dolayısıyla bu anlamda yarınki maç rakibimizle puan farkını açma adına daha da büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda sahaya çıkıp maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. 

“TARAFTARLARIMIZDAN 

DESTEK BEKLİYORUZ” 

Şuanda 21 puanla grupta ikinci sırada bulunuyoruz. Hafta içinde tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız Sarayönü Belediyespor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına bizi desteklemeye bekliyorum. Zaten, sezon başında bu yana taraftarlarımız gerçekten üzerine düşen görevi yerine getirdiler. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Onların desteği sürdükçe biz de maçları bir bir kazanarak mutlu sona hep birlikte ulaşmak istiyoruz” dedi. 

BAL 7. GRUP’TA 10. HAFTANIN PROGRAMI: 

Mut İdman Yurdu Belediyespor - Gölhisarspor

Serik Belediyespor - MEDCEM Silifke Belediyespor

Isparta Davrazspor - Sarayönü Belediyespor

Kepez Belediyespor - Manavgatspor

Konya Ereğlispor - Manavgat Belediyespor

Bucak Belediye Oğuzhanspor - Akşehirspor

Anamur Belediyespor - Karaman Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.