Isparta Davrazspor Lige Döndü

Isparta Davrazspor Lige Döndü

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor Lige Döndü

Türkiye Ziraat Kupasında, Bucak Belediye Oğuzhanspor’a elenen Isparta Davrazspor, gözünü 23 Eylül’de başlayacak olan lige çevirdi. Yeşil – Pembeli ekip, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Gökhan Çelebi nezaretinde sürdürüyor.  

Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk yarışı veren iki takım Isparta Davrazspor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor, geçtiğimiz gün Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur maçında karşı karşıya geldiler. Bucak ekibi, geçen sezon olduğu gibi kupa maçında da Isparta Davrazspor’a yapacağını yaptı ve turu alıp Bucak’a döndü. Maçı yaklaşık 5 bin taraftar izledi. Ancak, taraftarlar bir ilçe takımının gelip il takımı olan Isparta Davrazspor’u Isparta’da mağlup etmesinin büyük bir acı olduğunu ve kendilerine son derece üzdüğünü söylediler. 

YEŞİL – PEMBELİLER LİG 

HAZIRLIKLARINA DÖNDÜ 

Ziraat Türkiye Kupası’nın birinci turunda Bucak Belediye Oğuzhanspor’a mağlup olarak kupaya erken veda eden Isparta Davrazspor, Bucak maçının hemen ardından lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, geçen ay başladığı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk günler kendi tesislerinde çalıştıktan sonra Afyonkarahisar’a giderek kamp yapmış ve kupa maçı öncesi Isparta’ya dönmüştü. 

HAZIRLIKLAR İLK MAÇA 

KADAR DEVAM EDECEK 

Kupa maçının ardından, Yeşil – Pembeli ekip lige hazırlık çalışmalarına geri döndü. Teknik Direktör Gökhan Çelebi futbolcuları toplayarak kondisyon ve topla çalışma yaptırıyor. Isparta Davrazspor’un antrenmanları duruma göre; İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki spor sahasında olduğu gibi, Isparta Atatürk Stadyumunda da gerçekleştiriliyor. Yeşil – Pembeli ekip, bu hazırlıklarına Bölgesel Amatör Liginin başlayacağı 23 Eylül tarihine kadar sürdürecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.