Isparta Davrazspor Rotasını Lige Çevirdi

Isparta Davrazspor Rotasını Lige Çevirdi

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor Rotasını Lige Çevirdi

Yaklaşık iki aydır yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor, rotasını bu hafta sonu başlayacak olan lige çevirdi. Yeşil – Pembeli ekip, çalışmalarını 24 Eylül Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kepez Belediyespor maçına göre sürdürüyor. 

 

Isparta Davrazspor, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta Isparta’ya temsil edecek. Yeşil – Pembeli ekip, sezonun ilk maçını 24 Eylül Pazar günü oynayacak. Yeşil – Pembeliler ligin ilk maçında Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. 

YEŞİL – PEMBELİLER LİGE 

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR 

24 Temmuz’da topbaşı yaparak o günden bugüne kadar hazırlıklarını sürdüren ve ilk olarak Afyonkarahisar’da kapma giren ardından Isparta’ya dönerek hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde devam eden Isparta Davrazspor’da artık tüm gözler Pazar gününe çevrildi 

4 HAZIRLIK MAÇI YAPILDI 

Isparta Davrazspor, normal antrenmanlarının yanı sıra eksiklerini görmek için dört hazırlık maçı yaptı. Bunların üçünden galibiyetle ayrılan Yeşil – Pembeli ekip, bu özel maçlarla eksikliklerini görerek tedbirleri alıp yoluna devam edecek. 

ÇELEBİ; “OLDUKÇA 

ZORLU BİR GRUPTAYIZ” 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubun oldukça zorlu bir grup olduğunu ifade eden Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi; “Grubumuzda oldukça zorlu ve güçlü takımlar yer alıyor. Grubumuza baktığımızda en az 6¬7 takım üst sıralara oynayacak bir kadro oluşturdu. İşimizin ne kadar zor olduğunun bilincindeyiz. Ama biz il takımıyız. Bu sorumluluğum bilincindeyiz. Dolayısıyla, ligde en iyi şekilde gücümüzü ortaya koyup başarılı olmak durumundayız” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum