Isparta Davrazspor Tam Gaz

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Isparta Davrazspor, oynadığı 4 hazırlık maçının 4’ünü de kazanarak yeni sezona tam gaz hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2016 09:31
Isparta Davrazspor Tam Gaz

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Isparta Davrazspor, Afyonkarahisar’da sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Akşehirspor’la hazırlık maçı yaptı. Pembe-Yeşilliler karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.

YEŞİL – PEMBELİLER TAM GAZ İLERLİYOR

Hiçbir profesyonel ligde takımı olmayan Isparta’da yeni bir oluşumla ortaya çıkan Isparta Davrazspor, Bölgesel Amatör Ligde iddialı olduğunu, hazırlık maçlarında ortaya koyuyor. Yeşil – Pembeliler bu konuda tam gaz ilerliyor.

HAZIRLIK MAÇLARI YAPARAK LİGE HAZIRLANIYORLAR

Yönetim ve Teknik Kadronun oluşturulmasının ardından yapılan transferlerle yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor, özel maçlarına da devam ediyor. Davraz Kampının ardından Afyonkarahisar’da kampa giren ve bu kampı devam eden Yeşil Pembeliler dördüncü hazırlık maçını da Akşehirspor ile yaptılar. Yeşil – Pembelilerin Afyonkarahisar kampı 10 Eylül Cumartesi günü yani yarın itibariyle sona erecek. Takım ardından Bayram iznine çıkacak ve bayram sonra tekrar toplanarak 25 Eylül’de başlayacak lig için çalışmalarına devam edecek.

4 HAZIRLIK MAÇININ 4’ÜNÜ DE KAZANDILAR

Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları kondisyon ve taktik antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçları da yapıyor. Yeşil – Pembeliler bu doğrultuda; 1 Eylül’de İstanbul Barbarosspor takımıyla karşı karşıya geldi ve sahadan Lütfi ve Çağrı’nın golleriyle 2 – 1 galip ayrıldı. Isparta Davrazspor, 2 Eylül’de ise Eskişehir Kurtuluşspor ile yaptığı hazırlık maçını Emrah’ın attığı golle 1 – 0 kazandı.

Yeşil – Pembeliler 4 Eylül 2016 tarihinde Isparta Atatürk Stadında Süper Lig takımlarından Alanyaspor ile karşı karşıya geldi ve rakibini Çağrı, Emrah ve Barkın’ın golleriyle 3 – 1 mağlup etmeyi başardılar. Önceki gün de Akşehirspor ile kamp yaptıkları Afyonkarahisar’da Akşehirspor ile bir hazırlık maçı yapan Davrazspor bu maçtan da galibiyetle ayrılarak bugüne kadar oynadıkları 4 hazırlık maçının 4’ünü de kazanma başarısı gösterdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum