Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor İlk Maçlarına Çıkıyor

Isparta Davrazspor, sezonun ilk maçını 25 Eylül Pazar günü ezeli rakibimiz Afyonkarahisar’ın temsilcisi Sandıklıspor’la oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2016 09:30
Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor İlk Maçlarına Çıkıyor

Tüm sporseverleri maça davet eden Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, “Allah’ın izniyle iyi başlayıp, başarılı bir sezonu geride bırakacağız. Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine ihtiyacımız sezon boyunca olacak.  Futbol taraftarlarla güzel. 12. adamsız takım olmaz. Centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim” dedi.   

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2016-2017 Sezonundaki ilk maçını 25 Eylül Pazar günü ezeli rakibimiz Afyonkarahisar’ın temsilcisi Sandıklıspor’la oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.               

Yıllar sonra ilk kez böylesine tek yürek olan güller diyarı, derbi niteliğindeki karşılaşma için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Lig hazırlıklarına geç başlamasına rağmen günde çift idman temposunu maç haftasına kadar devam eden pembe-yeşilliler, taraftarıyla buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

BAŞKAN SARIGÜL’DEN ÇAĞRI VAR               

Bu arada Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, sezonun ilk maçında kent büyüklerine ve taraftarlara seslenerek, “Sandıklıspor maçına tüm kent büyüklerimizi, tüm kamu kurum kuruluş yetkililerini, esnaf odalarını ve tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz. Allah’ın izniyle iyi başlayıp, başarılı bir sezonu geride bırakacağız. Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine ihtiyacımız sezon boyunca olacak.  Futbol taraftarlarla güzel. 12. Adamsız takım olmaz. Centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim. Artık pazar günlerimizi Isparta Davrazspor’a ayıralım. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz ve de yapacağız” dedi.

KARA: TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ                

Öte yandan Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, Sandıklıspor maçıyla sezonu açacaklarını ve bu karşılaşmada taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Başta kent büyüklerimize, yönetim kurulumuza ve Isparta halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm taraftarımızı Sandıklıspor maçına davet ediyoruz. Alanyaspor maçında olduğu gibi taraftarımızın görsel şovunu bekliyoruz” diye konuştu.

İŞTE İLK HAFTA PROGRAMI

25/09 - 15:00 Hisar Belediyespor - Eğirdirspor

25/09 - 15:00 Isparta Davrazspor - Sandıklıspor

25/09 - 15:00 Akşehir Spor - Sarayönü Bld.

25/09 - 15:00 Kepez Belediyespor - Bucak Bld.Oğuzhan

25/09 - 15:00 Serik Bld. - Konyaaltı Belediyespor

25/09 - 15:00 Tavşanlı Linyitspor - Kütahya Dumlupınar Ünv.

Levent DOĞAN

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.