Isparta Davrazspor Yeni Başkanını Arıyor

Isparta Davrazspor Yeni Başkanını Arıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2017 19:46
Isparta Davrazspor Yeni Başkanını Arıyor

Bu sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Isparta Davrazspor yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Vali Şehmus Günaydın, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın birlikte harekete geçerek yeni sezon için hazırlıklara başladı. Hedef yeni sezonda şampiyonluk parolası olurken birde çağrıda bulundular.

Isparta Davrazspor’da mevcut Başkan Sarıgül’ün başkanlığı bırakmasının ardından yeni başkan arayışına girildi. Vali, Milletvekili ve Belediye Başkanı, yeni Başkan ve yeni yönetim kurulu oluşmadığı için kolları sıvadı. Isparta Davrazspor’a projesi olan başkanlık yapmak isteyen Ispartalılar ulaşabilirler.

Öte yandan bu sezon başlamadan önce transfer sezonunu erkenden bitirmek için bir an önce harekete geçilmesi gerekiyor. Vali Şehmus Günaydın, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

Başkanlık yapacakların taleplerini bekliyorlar.

 

“Bu şehir bizim, Isparta bizim” sloganı ile geçen kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu almak istiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum