Isparta Davrazspor Yeni Sezon İçin Yapılanmaya Devam Ediyor

Isparta Davrazspor Yeni Sezon İçin Yapılanmaya Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2017 10:25
Isparta Davrazspor Yeni Sezon İçin Yapılanmaya Devam Ediyor

Çok kıymetli büyük Isparta Davraz Spor taraftarları, değerli hemşerilerimiz, saygıdeğer kamuoyu; önce Allahın lütfu, sonra büyük camiamızın güçüyle mutlak başarı hedefi ile çıkmış olduğumuz yolda transfer komitemizin çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde Sarıkamış Belediye Spordan Orta saha oyuncusu Muhammed İmren ve Kelkit Belediye Hürriyet Spordan sol bek oyuncusu Hüsnü Sürücü ile bir yıllığına sözleşme imzalanmıştır. 

Büyük Isparta Davraz Sporumuza hayırlı olsun, öte yandan sürdürülebilir bir futbol yapılanması adına büyük önem taşıyan Isparta Davraz Spor Store ile ilgili çalışmalarımızda devam etmektedir, takımımıza destek olmak isteyen tüm değerli taraftarlarımız için kombine bilet hazırlıklarıda sürdürülmektedir, önümüzdeki ay bu konulara ilişkin somut sonuçlar değerli hemşerilerimizin takdirine sunulacaktır.

Vesile ile Kadir Gecenizi tebrik eder başta milletimize  ve tüm islam coğrafyasına  hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ederiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum