Isparta Davrazspor’a, Vali Günaydın Morali

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2016 15:03
Isparta Davrazspor’a, Vali Günaydın Morali

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk çalışmasını Özel İdare Sahası’nda yapan pembe-yeşillilerin ilk antrenmanını Vali Şehmus Günaydın ziyaret etti. Vali Günaydın’ı İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Isparta Davrazspor Kulübü Başkan Yardımcısı Oğuz Başaran ve teknik kadro karşıladı.

Vali Günaydın, Isparta Davrazsporlu oyunculara başarılar dilerken,  yetkililer ve teknik heyetle bir süre sohbet etti. 

VALİ GÜNAYDIN, TARAFTARA SESLENDİ

Vali Günaydın, basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu:

“Isparta’mıza Isparta Davrazspor hayırlı olsun. Yıllardır özlemini çektiğimiz profesyonel takımımızın için gerçekleşmesi yönünde önemli bir mesafe. Ben bu konuda destek veren başta milletvekilimiz Süreyya bey’e, Gazeteciler Cemiyeti’nde çalışan arkadaşlarımıza, iş adamlarımıza Yönetim Kurulu Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum kendilerine. Bende ilk antrenman olduğu için hem tesisleri ziyaret edeyim hocalarımızı bir dinleyeyim istekleri taleplerini alayım dedim. Yapabileceğimiz bir şey varsa bizde katkı verelim istiyoruz. Tabii sadece bizim destek olmamız, katkı vermemiz yetmiyor her zaman söylüyorum bu işte başarıya ulaşmanın yolu taraftardan geçiyor.

Taraftarımız bu işi sahiplenirse, bu işe destek verirse bizim hedefe ulaşmamız daha kolay olur. Başarıya ulaşmamız daha kolay olur. Isparta’mızda ben bu heyecanı arzu ve isteği görüyorum. İnşallah takımımız kısa sürede eksiklerini tamamlar. Hocamızdan aldığım bilgiye göre daha transfer yapmamız gereken oyuncular var. Bazı mevkilere transfer yapmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız çalışıyor hafta içi de Davraz’a kampa gidecekler orada da takımı daha yakından tanıma fırsatı bulacak hocamız. Biz ek işlerimizden kalan zamanda çalışıyoruz inşallah kısa sürede de bu eksikleri tamamlarız.” 

Bu arada Vali Günaydın, sezon açılış maçı için arkadaşı  Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ı arayarak Alanyaspor’u Isparta’ya davet etti. Vali Günaydın,  Süper Lig takımı Alanyaspor ya da dengi bir takımla sezon açılış maçı yapılacağını açıklarken, “Sezon açılışında getirebilirsek Alanyaspor veya ona yakın bir takım getirip burada bir hazırlık maçı da yapmak istiyoruz bu konuda çalışmalara başlıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan dış transferde 13 oyuncuyla anlaşan pembe-yeşilliler, düzenleyecekleri basın toplantısıyla bu isimleri açıklayacak.

 

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum