Isparta Davrazspor’da Ertelenen Kongre Bugün

Isparta Davrazspor’da Ertelenen Kongre Bugün

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2018 11:42
Isparta Davrazspor’da Ertelenen Kongre Bugün

Isparta Davrazspor’da geçen hafta Çarşamba günü çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan ve bugüne ertelenen kongre bugün çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Yeşil – Pembeli kulüpte tek hedef güçlü bir yönetim oluşturulması. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 8 Nisan 2018 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona eren sezonda geçen yıl olduğu gibi yine şampiyonluk ipini göğüsleyemedi ve ligi ikinci bitirdi. 

ISPARTA DAVRAZSPOR 

SEZONDA 53 PUAN TOPLADI

Yeşil – Pembeliler, geçtiğimiz hafta Pazar günü yani 8 Nisan 2018 tarihinde sona eren sezonun son maçında ise sahaya gençlerle çıkan ve şampiyonluğu haftalar öncesinden garantilemiş olan Serik Belediyespor takımını 2 – 0 mağlup ederek tamamladı. Isparta Davrazspor, sezon boyunca oynadığı 26 karşılaşmada 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak sezonu 53 puanla ikinci sırada kapattı. Yeşil – Pembeliler 26 maçta rakip kalelere 50 gol atarken, kalesinde de 26 gol gördü ve sezonu (+24) averajla bitirdi. 

ISPARTA’YI BAL’DA 

DAVRAZSPOR TEMSİL EDECEK 

Isparta Davrazspor, şampiyon olamadığı için BAL’da Isparta’yı kim temsil edecek sorusu gündeme geldi ve geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Stadında oynanan karşılaşma ile bu soru cevap buldu ve Isparta’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek takım belli oldu. Geçen sezon BAL’da mücadele eden Isparta Davrazspor ile Isparta 1. Amatör Küme’de şampiyon olan Keçiborlu Belediyespor’un karşılaşmasında Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 – 0 galibiyetle ayrılarak gelecek sezon BAL liginde Isparta’yı temsil etme hakkı kazandı. 

ISPARTA DAVRAZSPOR’DA ERTELENEN 

KONGRE BU AKŞAM SAAT 19.00’DA

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi ve Play-Out maçlarının tamamlanmasının ardından Isparta Davrazspor’da gözler Olağanüstü Kongreye çevrildi. Olağanüstü Kongre 25 Nisan Çarşamba günü yapılacaktı. Ancak, ilk gün toplantısında çoğunluk sağlanamadığı için toplantı da yapılamadı ve bugüne kaldı. Bu doğrultuda, toplantı bugün İl Özel İdaresi Yerleşkesi içindeki Isparta Davrazspor Tesislerinde gerçekleştirilecek ve saat 19.00’da başlayacak.  

ÖZAYDIN TEKRAR 

GÖREVE TALİP DEĞİL  

Bilindiği gibi; Isparta Davrazspor Yönetimi geçtiğimiz günlerde yeni gelecek yönetimin önünü açmak için erken bir tarihte kongrenin yapılması için Olağanüstü Kongre Kararı almıştı. İki sezondur ligi ikinci bitiren Isparta Davrazspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada, “Çok para ve emek harcadım, yoğunda bir iş tempom var. İşlerimi, ailemi çok ihmal ettim. Ondan dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmüyorum. Olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi oluşturmaya çalışacağım” açıklamasında bulunmuştu. 

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İSTENİYOR 

Öte yandan, iki yıldır seyirci rekoru kıran ancak bir türlü profesyonel lige çıkamayan Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresiyle ilgili olarak taraftarlar, tüm şehrin desteğini alabilecek güçlü bir yönetim kurulunun işbaşına getirilmesini istiyor. Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan taraftarlar; “Biz taraftarlar iki yıldır gece gündüz demeden takımımızın destekçisi olduk. Ancak, şampiyonluk gelmedi. Takımı şampiyonluğa ulaştıracak güçlü ve aynı zamanda bu işi bilenlerden oluşan güçlü bir yönetim istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum