Isparta Davrazspor’da Hedef İlk Yarıyı Galibiyetle Bitirmek

Isparta Davrazspor’da Hedef İlk Yarıyı Galibiyetle Bitirmek

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor’da Hedef İlk Yarıyı Galibiyetle Bitirmek

Isparta Davrazspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde son derece önemli bir maça çıkacak. Yeşil - - Pembeli ekip grup lideri Serik Belediyespor ile karşılaşacak. Atattürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak.   

GRUBUN DERBİ MAÇI ISPARTA’DA OYNANACAK

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Mut İdmanyurdu Belediyespor maçında berabere kalarak kapatan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Serik Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin onikinci maçını deplasmanda Mut İdmanyurdu Belediyespor takımı ile yaparak sahadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılıp altın değerinde iki puan kaybetmişti. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 13. Haftaya girilirken 26 puanla puan durumunda 2. Sırada bulunuyor. Grup lideri ise, Isparta Davrazspor’un şampiyonluk yarışındaki rakibi Serik Belediyespor. 

13. HAFTA MAÇI SERİK 

BELEDİYESPOR İLE 

Şuana kadar oynadığı 12 maçın 7’sini kazanıp 5’inden beraberlikle ayrılan Isparta Davrazspor, Mut İdmanyurdu Belediyespor maçının ardından bir günlük izinden sonra, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. 

MAÇ YARIN SAAT 

14.00’TE BAŞLAYACAK 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubun bu haftaki en önemli maçı niteliğindeki Isparta Davrazspor – Serik Belediyespor maçı yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

MAÇI EMRE

BULUT YÖNETECEK

Isparta Davrazspor’un yarın kendi sahasında yapacağı Serik Belediyespor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Emre Bulut yönetecek. Bulut’un yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Gökhan Takataş ve Tolga Atasoy yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir Bölgesinden Niyazi Aykan Ceylan. 

TARAFTARLARDAN 

FUTBOLCULARA SON ŞANS 

Öte yandan, sürekli berabere kalarak rakibi arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkaran Isparta Davrazspor’da taraftarlar yarınki maça da gelerek takımlarını destekleyecekler. Ancak, takım rakibi ile berabere kalır veya mağlup olursa ikinci yarı tribünler boş olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip galip gelmesi halinde rakibi ile arasındaki puan farkını 8’den 5’e indirip ikinci yarı bir ihtimal şampiyonluk şansını yakalayacak. Berabere kalması veya mağlup olması durumunda ise Serik Belediyespor, büyük bir ihtimalle grupta şampiyon olacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.