Isparta Davrazspor’da Hedef Mutlak Galibiyet

Isparta Davrazspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Silifke Belediyespor ile karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2017 16:41
Isparta Davrazspor’da Hedef Mutlak Galibiyet

Geçen hafta ligin yedinci maçında deplasmanda Manavgatspor takımı ile karşılaşan ve maçtan 6 – 2 gibi farklı bir skorla galibiyetle ayrılarak puanını 17’ye yükselten Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Mersin takımı MEDCEM Silifke Belediyespor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Silifke Belediyespor’un grupta üst sıralarda yer alması yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini ortaya koyuyor.

SEKİZİNCİ HAFTA MAÇI
MEDCEM SİLİFKE BELEDİYESPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

RAKİP MEDCEM SİLİFKE BELEDİYESPOR
5. SIRADA BULUNUYOR
Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Medcem Silifke Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 12 puanla 5. Sırada bulunuyor. Kırmızı - Lacivertli ekip, geride kalan yedi haftada 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak (-1) averaj ve 12 puan toplamış durumda. Rakip Silifke’nin hiç berabere kalmamış olması ise dikkat çeken başka bir özelliği.

MAÇ PAZAR GÜNÜ SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Isparta Davrazspor - Medcem Silifke Belediyespor maçı Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

MAÇI HAKEM GÖKHAN
ÖZDEMİR YÖNETECEK
Isparta Davrazspor’un Medcem Belediyespor maçını Niğde Bölgesi hakemlerinden Ramazan Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını ise; Aksaray Bölgesinden Oğuzhan Eskil ve Niğde Bölgesinden Samet Doğan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Niğde Bölgesinden Ferhat Sevmez.

TARAFTARLAR TOPLU
HALDE MAÇA GİRECEK
Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor. Zira, Yeşil – Pembeli taraftarlar geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğa oynayan takımlarını gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı maçlarda yalnız bırakmıyor. Isparta Davrazspor’un taraftar grubu olan 32 Gençlik ise bu maç için özel bir uygulama yapacak. Saat 12.00’de Valilik önünde toplanacak olan taraftarlar saat 12.30’da toplu halde ve ellerine Yeşil – Pembeli bayrak, flama ve tezahüratlarla İstasyon Caddesinden Atatürk Stadyumuna gidecekler ve maça toplu olarak girecekler. Bu nedenle, 32 Gençlik Taraftar grubu, tüm taraftarlara pazar günü saat 12.00’de valilik önünde toplanalım çağrısı yaptı.

BAL 7. GRUP’TA 8. HAFTANIN PROGRAMI:
Sarayönü Belediyespor - Gölhisarspor
Isparta Davrazspor - MEDCEM Silifke Belediyespor
Mut İdman Yurdu Belediyespor - Manavgatspor
Serik Belediyespor - Manavgat Belediyespor
Kepez Belediyespor - Akşehirspor
Konya Ereğlispor - Anamur Belediyespor
Bucak Belediye Oğuzhanspor - Karaman Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.