Isparta Davrazspor’da Neşeli Antrenman

Isparta Davrazspor’da Neşeli Antrenman

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor’da Neşeli Antrenman

Bu hafta sonu Akşehirspor deplasmanına gidecek olan Isparta Davrazpor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli ekipte hem geçen hafta alınan galibiyet hem liderlikten dolayı futbolcuların neşesi yerinde. 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor’da moraller yerinde. Yeşil – Pembeli ekip, 22 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Akşehirspor maçı hazırlıklarına dünden itibaren başladı. 

FUTBOLCULARIN MORALİ YERİNDE 

Isparta Davrazspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 5. Haftasında deplasmanda Akşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli cezalı ve sakat futbolu bulunmuyor. Anamur Belediyespor maçının ardından bir gün izin verilen futbolcular dünden itibaren tesislerde toplanarak çalışmalara başladılar. Haftanın ilk antrenmanında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. 

YEŞİL – PEMBELİ EKİP 

LİDERLİĞİN KEYFİNİ SÜRÜYOR 

Bölgesel Amatör Ligde geride kalan 4 haftada 10 puanla birinci ve lider durumda bulunan Isparta Davrazspor, Akşehirspor maçının hazırlıklarına İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki sahada yaptığı antrenmanla başladı. Yeşil – Pembeli takımda Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, yönetiminde yapılan antrenman koşuyla başladı. 

TAKIMDA EKSİK VE 

CEZALI FUTBOLCU YOK 

Koşunun ardından ısınma ile açma germe hareketleri yapan futbolcular, daha sonra 5’e 2 top kapma çalışmasını gerçekleştirdiler. Akdeniz temsilcisi Isparta Davrazspor’da yapılan çalışma taktik maçla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları da gözlerden kaçmadı. Öte yandan, Yeşil – Pembeli takımda, Akşehirspor maçına tam kadro çıkacak olmanın mutluluğu da yaşanıyor. Zira, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında kırmızı kart gördüğü için Anamur Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayan Mustafa Kurcan da bu hafta cezası bittiği için oynayabilecek. Bu doğrultuda; Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi’nin Akşehirspor maçına ideal kadro ile çıkması bekleniyor.  İl Özel İdare Tesislerinde düz koşu ile başlayan, ardından beşe iki ile devam eden antrenman Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi gözetiminde yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman boyunca futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.