Isparta Davrazspor’da Rota; Sarayönü

Isparta Davrazspor’da Rota; Sarayönü

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor’da Rota; Sarayönü

Geçtiğimiz Pazar günü Gölhisarspor deplasmanından farklı galibiyetle dönen Isparta Davrazspor’da gözler Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarayönü Belediyespor maçına çevrildi. Dünden itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayan Yeşil – Pembeli ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. 

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin dokuzuncu haftasında komşu ilin takımı Gölhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip, maçı 5 – 2 gibi farklı bir galibiyetle kapatarak sahadan galibiyetle ayrıldı. 

AMAN DİKKAT! SARAYÖNÜ 

BELEDİYESPOR GELİYOR 

Isparta Davrazspor, geçen hafta karşılaştığı Gölhisarspor maçının ardından ligin onuncu haftasında grubun güçlü ekiplerinden ve kendisi ile aynı puana sahip olan Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacak. Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah yani dün toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarayönü Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

ISPARTA DAVRAZSPOR’U 

ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ! 

Bilindiği gibi, Isparta Davrazspor’un bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarayönü Belediyespor takımı, geçen sezon şampiyonluktan etmişti. Geçen sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor ile şampiyonluk yarışına giren Yeşil – Pembeli ekip, ligin sondan ikinci maçında deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile karşılaşmış rakip Sarayönü maç boyunca sahada yatarak Ispartaspor’a galibiyet şansı tanımamış ve Isparta Davrazspor, sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldığı için şampiyonluğu da Bucak Belediye Oğuzhanspor’a kaptırmıştı. O maçta, özellikle Sarayönü Belediyespor’un kalecisi Murat ikinci yarıda neredeyse 20 dakika sakatlık numarasıyla yatarak süreden çalarak maçın beraberlikle sonuçlanmasına büyük rol oynayarak Isparta Davrazsporlu taraftarları çıldırtmıştı. 

“ZOR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Sarayönü Belediyespor’un da şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu ve Pazar günkü maçın son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi geçen hafta Gölhisarspor maçından farklı galibiyetle döndük. Takımımızın üzerinde bu maçtan alınan üç puanın morali var. Sarayönü Belediyespor maçının ne kadar zor olacağının bilincindeyiz ve tüm bu zorluklara rağmen biz bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Rakibimizi yenerek hem kendisi ile puan farkını açmak hem de şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istiyoruz. 

“GALİBİYETTEN BAŞKA 

BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ” 

Şuanda tüm dikkatlerimizi Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Sarayönü Belediyespor maçına çevirdik. Bu maça hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla bu önemli maçı kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” dedi. 

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ 

DESTEKLEMEYE DEVAM ETSİN” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, ligde güzel bir hava yakaladıklarını bunu da taraftarlarının desteği ile sağladıklarını belirterek; “Taraftarlarımız geçtiğimiz hafta oynadığımız Gölhisarspor maçında Burdur’a kadar gelerek bizi deplasmanda destekleyerek büyük bir özveriye imza atıp bizi mutlu ettiler. Ben, Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız ve bizim için son derece önemli olan bu karşılaşmada da tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. O gün tribünleri doldurup 90 dakika boyunca takımımıza destek verirseniz bu futbolcularımız için çok büyük bir moral ve motivasyon olacaktır. Herkesi stadyuma bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.