Isparta Davrazspor'da Şok!

Isparta Davrazspor'da Şok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2017 13:26
Isparta Davrazspor'da Şok!

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da şampiyonluğun kıl payı kaçmasının ardından hiçbir yöneticinin tesislere gitmemesi teknik heyeti ve futbolcuları üzüyor.

19 Nisan Çarşamba günü Play-Out maçında Deregümüspor’la karşı karşıya gelecek olan pembe-yeşilliler, bu maçın hazırlıkları için geçtiğimiz haftadan bu yana kamptalar. Referandum öncesinde memleketlerine gidip gelen oyuncular, dünkü antrenmana çıkmadılar. Teknik heyetin oyuncularla toplantı yaparak, morallerini bozmamalarını ve Play-Out maçını düşünmelerini istediği öğrenildi.

Bu arada Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül’ün önümüzdeki yıl devam etmeme kararı almıştı.
Ispartalı futbolseverler ise “Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illerinin yıllardır profesyonel lige çıkmak istediler. Afyon ve Kütahya sonuna kadar sabretti ve çıktı. Uşak’ta çıkmak üzere. Bu yıl her ne olursa olsun takım başarılıydı. Tüm milletvekillerimiz, belediye başkanımız, tüm sivil toplum örgütleri ve yönetim pes etmemeli ve takımımıza sahip çıkmalıdır” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.