Isparta Davrazspor'da Umutlar Tükendi

Isparta Davrazspor'da Umutlar Tükendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2018 21:37
Isparta Davrazspor'da Umutlar Tükendi

Pazar günü deplasmanda Anamur Belediyespor ile karşılaşan Isparta Davrazspor, sahadan 1 – 1 beraberlikle ayrılarak, zaten zor görünen şampiyonluk umutlarını tamamen bitirdi. Maçın golleri ise ev sahibi takımdan geldi.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin ikinci yarısının dördüncü haftasında Anamur Stadyumunda Anamur Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

VASATIN ALTINDA
FUTBOL ORTAYA KOYDU
Önceki gün saat 14.00’te başlayan maça Isparta Davrazsporlu taraftarlar gitmezken, maçı yaklaşık 2 bin dolayında Anamur Belediyespor taraftarı izledi. Maçta, Isparta Davrazspor, son derece vasat ve sıradan bir futbol ortaya koydu. Öyle ki, Yeşil – Pembeli ekip 90 dakika boyunca rakibine ciddi bir atakta bulunamadı ve hatta maçta atılan iki gol de rakipten geldi.

PUANINI 36’YA ÇIKARDI
Isparta Davrazspor, bu beraberlikle puanını 37’ya çıkarırken averajı da (+20)’de kaldı. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu Akşehirspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

ISPARTA DAVRAZSPOR
6 DAKİKA DAYANAMADI
Ispartaspor için mutlak galibiyetle sonuçlanması gereken maçın 84. Dakikasında ceza sahasında oluşan karambolde Anamur Belediyespor'lu futbolcu ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderince Isparta Davrazspor deplasmanda 1 – 0 önce geçti. Ancak, Yeşil – Pembelilerin galibiyet sevinci sadece iki dakika sürdü. Maçın 86. dakikasında Isparta Davrazspor ceza sahasında oluşan karambolde Anamur Belediyespor eşitliği yakaladı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Isparta Davrazspor, Anamur Belediyespor deplasmanında altın değerinde iki puan bıraktı.

ŞAMPİYONLUK UMUTLARI
TAMAMEN BİTTİ
İlk yarıda kaybettiği puanlarla lider Serik Belediyespor ile arasındaki puan farkı bir hayli fazla olan Isparta Davrazspor, Anamur deplasmanında kaybedilen iki puanla şampiyonluk yolunda büyük yara aldı ve şampiyonluk umutlarını iyice bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum