Isparta Davrazspor'dan Basın Bildirisi

Isparta Davrazspor'dan Basın Bildirisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2017 17:34
Isparta Davrazspor'dan Basın Bildirisi

Isparta Davraz Sporumuza gönül vermiş kıymetli taraftarlarımız değerli hemşerilerimiz ve saygıdeğer kamuoyu; Kulüp Başkanımız Mustafa Özaydın beyin göreve başlar başlamaz ilk toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile paylaşmış olduğu düzenli bir gelire sahip, şeffaf ve ilkeli bir yapı ile kontrol edilen, sürdürülebilir gelir kaynakları olan güçlü bir Isparta Davraz Spor hedefi doğrultusunda kulübümüzün bu yıl ki tüm çalışmaları tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi Isparta Davraz Sporumuzun yeniden şahlanış meşalesini yakan şehrimizin kıymetli büyüğü Sayın Süreyya Sadi Bilgiç beyefendi ve spora olan yakınlığı, engin futbol bilgisi ile Isparta’mızın şansı olan değerli valimiz Şehmus Günaydın beyin kontrolünde ve takdirlerinde planlanacak ve bir bütün halinde şehrimizin ortak sevdası olan Isparta Davraz Sporumuzun başarısı için tüm fedakarlıkların eksiksiz yerine getirilmesi için gayret edilecektir.

Bu beraberlik ve ortak hareketten müteşekkil; 26 Mayıs 2017 tarihinde TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ile konuya ilişkin bir değerlendirme toplantısı yapılmış olup, kulübün düzenli gelir kaynaklarına ihtiyacı olduğu aktarılmıştır. Bu toplantı neticesinde değerli büyüğümüzün takdirleriyle başta Isparta Atatürk Stadyumu’nun tüm işletmesinin ve gelirlerinin kulübe tahsis edilmesi konusu değerlendirilmiş ve bu değerlendirme neticesinde Bakanlık nezdinde gerekli resmi yazışmalar Valiliğimizce başlatılmıştır. Umudumuz odur ki en kısa zamanda resmi süreç tamamlanacak ve Isparta Atatürk Stadyumumuzun kulübümüze tahsisi gerçekleştirilecektir. Yine aynı toplantıda kulübün kurumsal yapısının güçlendirilmesi ve kendisine ait bir otobüsünün olması gerekliliğine karar verilmiştir. Bu otobüsün alınabilmesi adına şehrimizin önde gelen firmalarıyla sponsorluk anlaşması yapılmasına karar verilmiş ve bu firmalar tespit edilmiştir. Tespit edilen firmalarla görüşmelerin yapılabilmesi adına da bir komisyon kurulmuş olup;

Serkan Çelebi

Nazmi Esen

Nurettin Akgül komisyon temsilcileri olarak görevlendirilmiştir.

Güçlü bir Isparta Davraz Spor için aynı gün Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile de bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda kulübümüze beşyüzbin Türk lirası nakdi destek sözü veren başkanımız ilk yüzbin Türk lirası desteğini önümüzdeki ay, kalan kısmını da iki ay aralıklarla dört eşit taksitlerle aktarmayı taahhüt etmişlerdir. Aynı toplantıda kulübümüzün ürünlerinin satılabileceği Davraz Store mağazamız için Mimar Sinan caddesinden bir yer talebi gündeme getirilmiş, belediye başkanımızda bu hususta yardımcı olmak adına çalışma yapacaklarının sözünü vermişlerdir.

Değerli Esnafımız; Isparta Davraz Spor Store mağazalarında kulübümüze gelir amaçlı satılabilecek, kulübümüz renkleri ve logosunu taşıyan satın almalar önümüzdeki zamanda başlayacaktır. Bu konuda projesi olan kulübümüzle çalışmak isteyen değerli esnafımızın tarafımıza ulaşmasını da rica ederiz. Davraz Store mağazaları ile ilgili Genel Sekreter Barış Gümüş ve Davraz Storlar Sorumlusu Gözde Çağlar hanımefendi ile de irtibat kurabilirsiniz.

Çok kıymetli kamuoyu; öte yandan transfer komitemiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir, önümüzdeki haftalar içinde yeni transfer haberleri de kulübümüz tarafından siz değerli taraftarlarımızla paylaşılacaktır. Transfer görüşmeleriyle ilgili komisyon ve teknik heyet raporlarımız sayın valimiz başta olmak üzere, başkanımız ve yönetim kurulumuzla mütemadiyen paylaşılacaktır.

Değerli Isparta Davraz Spor Sevdalıları; geçen sezon kulübe fayda sağlamış, taraftarlarımız tarafından sevilen oyuncularla ilgili kamuoyu beklentileri tarafımızdan bilinmekte ve önemsenmektedir. Takımın iskeletinin korunması, taraftarın gönlüne taht kurmuş oyuncuların takımda tutulmaları hususundaki gayretlerimiz bütçemize paralel olarak sürdürülmektedir.

Güçlü bir Isparta Davraz Spor sevdamız adına çalışmalarımız sürmekte olup zaman zaman resmi bilgilendirmelerimiz devam edecektir. Bu vesile ile Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz adına Ramazan ayımızı tebrik eder; şehrimize, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini yüce Allahtan dileriz.

Isparta Davraz Spor Yönetim Kurulu Adına
Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü
Barış GÜMÜŞ
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.