Isparta Davrazspor’u Dikkate Almadılar (!)

Isparta Davrazspor’u Dikkate Almadılar (!)

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2017 12:54
Isparta Davrazspor’u Dikkate Almadılar (!)

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta Davrazspor ile aynı grupta bulunan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktör Niyazi Kart, grupta kendileri ile birlikte Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor ve Manavgat Belediyespor’un şampiyonluk mücadelesi vereceğini, Isparta Davrazspor’un ise dişli bir rakip olacağını ancak, şampiyonluk mücadelesi içinde yer alacağını düşünmediğini söyledi. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liglerde 2017 – 2018 Futbol Sezonu 23 – 24 Eylül 2017 tarihlerinde başlayacak. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala, Isparta Davrazspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.  

Ancak, gruptaki diğer takımlardan grupla ilgili ilginç değerlendirmeler geliyor. Bunlardan birisi de dün basına yansıyan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktör Niyazi Kart’ın açıklamaları oldu. Teknik Direktör Kart, grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor’a bu konuda şans tanımadı. 

“ZOR BİR GRUP AMA 

BU GRUPTAN ÇIKARIZ” 

Takımının Nevşehir Kampının ardından Teknik Direktör Niyazi Kart, takımın durumunu, kamp performanslarını ve grubu değerlendirdi. Gerçek durumu görebilmek için hazırlık maçlarında dişli rakiplerle karşı karşıya geldiklerini anlatan Kart, iyi sinyaller aldıklarını, takımın performansından memnun olduklarını ifade etti. Takımda 2 veya 3 oyuncunun performansını henüz yeterli seviyede görmediğini kaydeden Kart, bu oyuncularla yolların ayrılabileceğini ve yerine transfer yapılabileceğini söyledi. Sarayönü Belediyespor’un yer alacağı grubu değerlendiren Kart, “Zor bir grup ama bizim için bu daha iyi. Grubumuzda dev bütçeli takımlar var ama bu işin parayla olmadığını biz defalarca kanıtladık. 150 bin liraya oyuncu almak, hiç bir anlam ifade etmez. Futbol 11 kişiyle oynanır ve Sarayönü Belediyespor sahada konuşur” dedi.

“ISPARTA DAVRAZSPOR DİŞLİ BİR 

RAKİP AMA ZİRVE MÜCADELESİ VEREMEZ” 

Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grubun şampiyonluk için üç favorisi olduğunu değerlendiren Niyazi Kart, “Grubun bana göre üç tane favori takımı var. Birisi biz olmak üzere, diğerleri Kepez Belediyespor ve Serik Belediyespor. Manavgat Belediyespor’da büyük paralar harcayarak transferler yaptı ancak tutturamayacaklarına inanıyorum. Karaman Belediyespor, Isparta Davrazspor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor’da grubun dişli rakipleri olurlar ama zirve mücadelesi verebileceklerini düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.