Isparta Davrazspor'u Hak Ettiği Yerlere Taşıyacağız

Isparta Davrazspor'u Hak Ettiği Yerlere Taşıyacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2016 12:20
Isparta Davrazspor'u Hak Ettiği Yerlere Taşıyacağız

Isparta Davrazspor Yönetimi, bugün basın karşısına çıktı. Başkan Bülent Sarıgül ve yönetim kurulu üyeleri, yeni sezondan oldukça umutlular.

Barida Hotel's'de düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Bülent Sarıgül, "Öncelikle 15 Temmuz Darbe girişimini şahsım ve yönetim kurulum olarak lanetle kınıyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara karşı dik ve uyanık durmamız gerektiğini bir kez daha gördük. Bu hain saldırı olmasaydı bugün gerçekleştirdiğimiz basın toplantısını daha önce yapmış olacaktık darbe girişimi maalesef bizim oluşumumuzda etkiledi.

Öncelikle Isparta Davrazspor gibi anlamlı ve onurlu bir görevi bana layık gören Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Milletvekilimiz Sayın S.Sadi Bilgiç'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Isparta'da göreve başladığı ilk günden itibaren oluşuma her konuda destek veren sayın valimiz Şehmus Günaydın'a, yine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sayın belediye başkanımız Yusuf Ziya Günaydın'a şahsım ve yönetim kurlum adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Amatör ligde şampiyon olarak Bal liginde mücadele hakkı kazanan il özel idare spor başkanını yöneticilerini ve futbolcularını tebrik eder Isparta Davrazspor kulübün oluşumuna verdikleri katkı içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

90 bin üniversite öğrencisi ile eğitim kenti olan Isparta'nın sportif alanda da başarılı olması için bizlere yüklenen görev sorumluluğun bilinci ile başladığımız bu zor ve meşakkatli yolda şehrin tüm kesimleri ile birlikte başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum.

Şahsım ve yönetim kurulu olarak takımımızı hak ettiği yerlere taşıma konusunda kararlıyız ve üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Malum nedenlerden dolayı geç kaldığımızı düşünenlere hak vermekle beraber bugünden itibaren teknik kadro ile birlikte en iyi transferleri yaparak hedefe kilitleneceğiz.

Öte yandan bugünlere gelme noktasında kıvılcımı ateşleyen gazeteci arkadaşlarda teşekkür ediyor bundan sonraki süreçte de desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Geçtiğimiz zamanlarda yaşanan maddi sıkıntıların yeni oluşumda yaşanmayacağını ifade eden Sarıgül “Şuanda Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile yapılan görüşmelerde belli bir bütçe oluşturuldu. İşadamlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin bir takım destekleri ve belediyemizin maddi destekleri ile halkımızın, bazı kurumların desteğiyle bu yıl belli bir bütçe oluşturuldu. Fakat kişisel görüşüm olarak bu tür yardımların pansuman tedbirler olduğunu düşünüyorum. Davrazspor için 2 stepte bir plan yapmamız gerekir. Birincisi kısa vadeli, diğeri de uzun vadeli. Belki biraz yönetim kurulunu oluşturmakta geç kaldık. Fakat sayın valimiz ve sayın belediye başkanımızla görüşme talep ettim. Isparta’da uzun vadede nasıl bir kurumsal yapı oluşturabiliriz? Çünkü burada şahısların inisiyatifine veya vicdanına bıraktığımız zaman günün ekonomik koşullarına göre bütçe değişken olabilir. Başarı için bütçe de çok önemli. Bunun sürdürebilir bir bütçe olması için uzun vadede bir bütçe kaynağı oluşturmamız gerekir. Taşıma suyla hiçbir şekilde bu işin dönmeyeceğine inanıyorum. Burada sayın valimiz ve sayın belediye başkanımızın bu konuda destek vereceğine inanıyorum. Zaten kendileri daha önceki görüşmelerimize bunu beyan ettiler. Ben profesyonel şirket yöneticiliğinden geldiğim için futbol kulübünün de buna benzer olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede kurumsal yapıyı oluşturup, kişilere bağlılıktan kurtarıp, devam etmesini sağlamamız gerekir. Kişiler değişince sistemin devam etmesi gerekir. Kişiler değiştikçe sistem ve takımın kaderinin değişmemesi gerekir. Umut ediyorum ki bu yapıyı oluşturacağız. Bunun için zaman gerekir. Ne kadar zaman gerektiğini söylemek şuan için zor. Ama öncelikli konularımızdan bir tanesi bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum