Isparta Davrazspor'un Davraz Kampı Devam Ediyor

Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz’da sürdürüyor. Günde çift idman yapan pembe-yeşillilerde, moraller yerinde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2016 13:16
Isparta Davrazspor'un Davraz Kampı Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını  Davraz’da sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin otelinde konaklıyor.

ANTRENMANLAR PÜR NEŞE                

Teknik Direktör Hasan Basri Kara, Antrenörler Levent Akyol, Gökhan Çelebi nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar, pür neşe içinde gerçekleştiriliyor.  Antrenmanları 2. Başkan Oğuz Başaran ve Asbaşkan İsmail Cemil Aydoğdu’da yakından takip ediyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYORLAR

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, günde çift idman yaptıklarını belirterek, “Sabah çalışmalarımız kondisyon, akşam antrenmanları ise teknik-taktik ağırlıklı gerçekleştiriyoruz. Davraz kamp için oldukça uygun bir yer. Ağustos sonuna kadar Davraz’da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.“

2. ETAPTA BOL BOL ÖZEL MAÇ YAPACAĞIZ”

2. etap kampı için arayış içerisinde olduklarını belirten Kara, “2. Etap kampımızda en az 5 maç yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerim iyi çalışıyor, durumlarından memnunum. Lige kadar en az şekilde girmeliyiz. Kent büyüklerimize, yöneticilerimize ve taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onları mahçup etmeyeceğiz” diye konuştu.Öte yandan Isparta Davrazspor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, 3-4 takviye daha yaparak transferi noktalamak istiyor.

Levent DOĞAN  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.