Isparta Demokrat Parti'de Şok İstifalar

DP 8. olağanüstü büyük kongresinde Gültekin Uysal'ın genel başkanlığa seçilmesinin ardından, kısa bir süre önce göreve yeniden gelen Isparta İl Başkanı Hüseyin Dede ve yönetim kurulundan bazı isimler istifa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2012 12:18
Isparta Demokrat Parti'de Şok İstifalar

Demokrat Parti'nin 8. olağanüstü büyük kongresinde DYP eski bakanlarından Nevzat Ercan'ı destekleyen oluşumun içinde yer alan Isparta DP yönetim kurulu üyesi 3 kişi Ercan'ın başkanlık seçimini kaybetmesi sonrası sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiklerini açıkladılar.

24 Nisanda yapılan il kongresinde tek liste halinde göreve yeniden gelen Hüseyin Dede ve yönetiminden bazı isimler istifa kararı aldı. Şimdilik Dede ile Birlikte, Başkan Yardımcıları Kenan Baykam, Hasan Ali Doğan istifasını Genel Merkez'e sundu. İstifalar kabul edildi.

Önümüzdeki günlerde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Taşpınar, Basın ve Propaganda'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Çalışkan, AR-GE'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Şenol Demiralay'ın da istifasını vermesi bekleniyor. Şu anda il yönetiminde olan eski il başkanlarından Ali Koçal'ın il başkanlığı görevini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum