Isparta Depreme Hazır Mı?

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’nın depreme hazırlık konusunda en iyi illerden biri olduğunu söyledi. Kentin büyük birskle karşı karşıya olmadığını söyleyen Vali Oğuz, “her şeye rağmen kentsel dönüşüme ihtiyaç var” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 10:18
Isparta Depreme Hazır Mı?

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’nın depremle imtihanını değerlendirdi. Vali Oğuz, kentin depreme hazırlık ve imar konusunda en iyi illerden biri olduğunu belirterek “Isparta’da hiç gecekondu yok. Ancak binaların depreme dayanıklılığı konusunda net bir tespitte yapılmış değil. Isparta Belediye Başkanı yakın dostum. Müşterek bir program içerisinde binaların taraması yapılacaktı. Ancak aksadı. Ama bunu mutlaka gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz gibi burada en belirleyici olan yerel yönetimler. Onu desteklemek lazım. Benim gördüğüm kadarıyla ilimizde büyük bir risk yok. Ama her şeye rağmen kentsel dönüşüme ihtiyaç var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.