Isparta Dişhekimleri Odası’ndan Dişhekimlerine Bilimsel Etkinlik

Isparta Dişhekimleri Odası, Öğretmenevinde geniş katılımlı bir bilimsel etkinlik gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 15:33
Isparta Dişhekimleri Odası’ndan Dişhekimlerine Bilimsel  Etkinlik

Katılımcılara İmplant ile ilgili bilimsel sunum yapıldı. Yoğun ilgi ile gerçekleştirilen etkinlikte İmplant’ta Restoratif Seçenekler ve İmplant Cerrahisinde İleri Teknikler konuları işlendi.

SDÜ Dişhekimliği Fakültesi’nden Prof. Dr. Timuçin BAYKUL ve Doç. Dr. Süha TÜRKASLAN’ın sunumlarını katılımcılar büyük bir ilgi ile takip etti.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Isparta Dişhekimleri Odası Sosyal ve Bilimsel Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dişhekimi Gülşen ULUÇAY açıklamasında, “ Isparta Dişhekimleri Odası olarak meslektaşlarımıza sosyal ve bilimsel alanlarda yapmakta olduğumuz etkinlikler ile katkıda bulunmak istiyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinliği Burdur’da da yapacağız. Toplum Ağız Diş Sağlığı açısından bilimsel ve teknolojik son gelişmeleri göz önünde bulundurarak, bundan sonrada bu ve buna benzer sosyal ve bilimsel etkinlikleri sürdüreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.