Isparta Dünyanın Gül Merkezi Oluyor!

Isparta Dünyanın Gül Merkezi Oluyor!

Yayınlanma:
Isparta Dünyanın Gül Merkezi Oluyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 11 – 15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Gül Fuarı ve Festivali’nin Isparta’yı dünyanın gül merkezi yapma vizyonunun en önemli adımı olduğunu söyledi. Fuar ve festivale, Çin, Japonya ve Güney Kore’den medya mensupları ve iş adamlarının da katılacağını kaydetti.

11-15 Mayıs tarihleri arasında belediye olarak düzenleyecekleri Gül Fuarı ve Festivalinin kenti dünyanın gül merkezi yapma vizyonunun en krtik adımlarından birisi olduğuna işaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dünyada ilk kez bir Gül Fuarı düzenleneceğini aktardı.
Isparta’nın gülden fazla nasiplenemediğini ve gerekli geliri elde edemediğine işaret eden Başkan Günaydın, Isparta’nın böyle bir şeyi elde etmesi amacıyla çaba sarf ettiklerini belirtti. Gül Fuarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Günaydın, Çin ve Japonya’dan fuara katılımların olacağını yine Güney Kore’den 20 medya mensubu ile birlikte işadamlarının Isparta’ya geleceğini ifade etti. ‘Dünya kozmetik liderleri de Gökkubbe’de düzenleyeceğimiz fuara katılacaklar. Şu anda stantlarımızın hepsi dolmuş durumda” dedi. Nasrettin Hoca’nın ‘Dünyanın merkezi neresi?’ fıkrasını hatırlatan Başkan Günaydın, Nasrettin Hoca’nın bulunduğu yeri göstererek ‘İşte tam burası, inanmıyorsan ölç der’ sözünü hatırlatarak “Bizde Isparta’yı dünyanın gül merkezi yapacağız. Isparta’mıza ciddi ekonomik girdi sağlama çabasındayız. Gül Fuarı ve Festivalimiz bizim birlik ve beraberliğimizi de ortaya çıkaracak. 11-15 Mayıs tarihleri arasında tüm otellerimiz doldu. Dünyanın çok yerinden misafirlerimiz gelecek. Allah’a çok şükürler olsun merkez olması yolunda ilk adım atıldı” görüşlerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.