Isparta - Eğirdir Karayolu'nda kaza: 1 Ölü, 4 yaralı

Isparta – Eğirdir Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 6 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan 1’i ağır 4 kişi de yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 17:43
Isparta - Eğirdir Karayolu'nda kaza: 1 Ölü, 4 yaralı

Isparta’dan Gelendost İlçesi’nde düğüne giden Osman Sezer (26) yönetimindeki 32 FC 899 plakalı otomobille Isparta’daki evlerine dönen, içersinde 1’i çocuk 5 kişinin bulunduğu otomobil takla attı.

Isparta – Eğirdir Karayolu’nun 24. km’sinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yoldan çıkarak kayaya çarptıktan sonra takla attı. Takla atan aracın ters vaziyette yol kenarındaki emniyet şeridine düştüğü bildirildi.

Feci kazada, 6 yaşındaki Mehmet Demiral hayatını kaybederken, sürücü Osman Sezer, yolcular Nuriye Sezer (28), Feden Demiral (22) ve Huriye Demiral (40) da yaralandı.

Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulansla birlikte çeşitli hastanelere sevk edilirken, Özel Şifa Hastanesi’nde tedavi altına alınan Feden Demiral’ın şuuru kapalı olarak hastaneye getirildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı da edinilen bilgiler arasında.

Kazada yaşamını yitiren ve henüz 6 yaşındaki Mehmet Sezer’in otopsi için Isparta Devlet Hastanesi’ne gönderildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum