Isparta Eğitim – Öğretime Hazır

Isparta Eğitim – Öğretime Hazır

Yayınlanma:
Isparta Eğitim – Öğretime Hazır

İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, okulların 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılına hazırlık çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, “Amacımız, sorunsuz bir eğitim – öğretim yılının geçirilmesini sağlamak” dedi. 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, okulların yeni eğitim - öğretim yılına hazırlık çalışmalarını okul müdürleriyle birlikte okulları yerinde ziyaret ederek başladı. Okulların öğrencilere ve öğretmenlere en iyi şekilde hizmet verebilmesi için hazırlık çalışmaları titizlikte yürüten Çöker, ziyaret ettiği okullarda eksik ve noksanları bir bir tespit ederek çözümü konusunda çalışmalar yapıyor. 

“OKULLARIMIZ FİZİKİ ANLAMDA HAZIR” 

Eğitimin kollarını oluşturan aile, okul, öğretmen ve öğrenci unsurlarının hiçbir sorun yaşamadan eğitim – öğretim yılını tamamlamayı ana amaç olarak kabul ettiklerini ve çalışmalarını ona göre sürdürdüklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ilimizdeki okullarımızda eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü itibariyle başlanacaktır. İlimizde yaklaşık 400 Okulumuzda okuyan 81 bin 500 öğrenciye 5 bin 200 kadrolu öğretmenlerimiz hizmet verecek. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılının ilk dersine başlanacak. Öğrencilerimizin eğitim öğretim göreceği bütün okullarımız fiziki anlamda hazır durumdadır. Taşıma Eğitimin her türlü iş ve işlemler yapılmış olup, taşımaya hazır hale getirilmiştir. Öğrencilerimizin ders kitapları öğrencilerimizin sıralarına konmuştur.

“YENİ EĞİTİM – ÖĞRETİM 

YILIMIZ HAYIRLI OLSUN” 

İlimiz okullaşma ve alt yapı çalışmalarında Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı yakalamıştır. Her yıl ilimize yeni eğitim binaları kazandırılmaktadır. Bu yılda aynı şekilde devam etmektedir. Kısaca ilçemizde her yıl yapılan okullarla okul ihtiyacımız tamamlanma noktasına gelmiştir. Artık öğrencilerimiz yeni yatırımlarla birlikte ortalama 24 kişilik, çağın teknolojik araçları ile donatılmış sınıflarda eğitim görecekler.  Akademik başarı olarak ilçemizin eğitim başarısı her yıl yükselmektedir.

Yine yüksek puan alan öğrencilerimiz ilimiz ve çevre illerdeki fen liselerine ve Anadolu liselerine kayıt yaptırmışlardı. İlimizde TEOG sınavlarında çok başarı gösteren yüksek puanlı öğrencilerimizin her şeyi ile hazır fiziki alt yapısı tamamlanmış ilimiz okullarını tercih etmiş olmalarını önemsiyoruz. Bu öğrencilerimizin ilimiz ortaöğretim kurumlarında daha başarılı olacaklarını düşünüyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize 2017 - 2018 eğitim – öğretim yılının başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyor, tüm eğitim camiamıza sağlık ve huzur diliyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.