Isparta Elmasını TRT Tanıtacak

Eğirdir’de düzenlenecek olan Uluslararası Platin Elma Festivalinin, ekolojik tarım ve çevre politikalarına katkı sağlayacak şekilde çeşitlendirilmesi için yapılan çalışmalar TRT Yönetimine sunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:09
Isparta Elmasını TRT Tanıtacak

Heyet TRT Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu’yu makamında ziyaret ederek projenin sunumunu gerçekleştirerek, tanıtım desteği istedi.

Koyuncu, TRT olarak Isparta’ya katkı sağlayacak her türlü projeye imkanları dahilinde destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Sunumdan önce TRT Müzesini de ziyaret eden heyet, başarılı çalışmalarından dolayı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu’ya teşekkürlerini de iletti.

Gerçekleştirilen görüşmeye, Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, İSVAK Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çelik, 2. Başkanı Ahmet Şahlan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdürrahim Kurucu, Mahmut Baysal, Halis Tuna, Ali Kemal Bedestenci, Isparta Derneği Genel Sekreteri Ali Tanış, MKE Başmüfettişi Yaşar Bakal, İşadamı Seyfi Gürsel, Daire Başkanı Erdal Saraçoğlu, Kayhan Butçu, İşadamı Kamil Karaibiş, Çukurambar Mahallesi Muhtarı İhsan Gülbudak, İktisatçı Yazar Zeki Tarhan ve TBMM Strateji Büro Sorumlusu Dr. Hasan Özgür Özen katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.