Isparta Emniyet Müdürlüğü SDÜ’lü Öğrencilerle Buluştu

Isparta Emniyet Müdürlüğü “Güvenliğe Genç Bakış Projesi” kapsamında SDÜ’lü öğrencilere kahvaltı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 15:42
Isparta Emniyet Müdürlüğü SDÜ’lü Öğrencilerle Buluştu

Kahvaltıya emniyet mensupları, SDÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, SDÜ Öğrenci Konseyi ve sınıf temsilcileri katıldı.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Ramazan ÖNAL : “ Birlikte yaşadığımız 15 Temmuz sürecinden sonra üzerimize düşen daha çok çalışmak, milli üretime önem vermektir. Burada en büyük görev de siz öğrenci arkadaşlarıma düşüyor.” dedi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi ALAKUŞ : “SDÜ Öğrenci Konseyi olarak, asli görevimiz huzur mutluluk ve eğitim kalitesi. Bu durumda emniyet mensuplarımızlar sürekli koordineli çalışmamız gerekiyor. Okulumuzda suça yönelim oranını en aza indirmiş durumdayız. Üzerimize düşen görev arkadaşlarımıza bizzat sahip çıkmak, öğrencinin ne yaptığını bilmek. Hal böyle olunca sucu en aza indiriyoruz. Bir suç görürseniz haber verin. Biz müdahale eden değiliz biz sadece iletiriz.” Şeklinde konuştu.

Nasıl canlı bomba yapıyorlar?

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan TEM polisi: “ Terör örgütlerinin merkezinde ideoloji değil insan var. İnsan olmadan eylem yapamazlar. Kırk bin kişinin katili Öcalan da bir zamanlar masum bir bebekken nasıl oldu da seri katil haline geldi? –İşte terör örgütleri önce insan ilişkileri kuruyorlar. Önce arkadaş olmaya çalışıyorlar, işe yaramadıysa hemşericilik oynuyorlar. Bunlara kanmayalım.” dedi.

Sonrasında kürsüye çıkan bir başka polis memuru, siber suçlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ve etkinlik sona erdi. 

Haber - Onur KÜÇÜK (Ajans32)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.