Isparta Emniyeti Almanya’ya Uğurlandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özgür Taşkın’ın hazırladığı ve AB desteği alan proje çalışmaları için bir araya gelen heyet önceki akşam Almanya'ya uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2012 23:41
Isparta Emniyeti Almanya’ya Uğurlandı


Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Özgür Taşkın’ın geçtiğimiz aylarda hazırladığı ve Avrupa Birliği’nden destek alan proje çalışmaları önceki gün başladı.

AB Destekli proje kapsamında adı geçen Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Emniyet Müdür Yardımcısı Esat Dulkadiroğlu, Personel Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü Abdullah Dorum ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özgür Taşkın ve berberindeki heyet 5 Ekim Cuma Akşamı, Almanya’ya uğurlandı.

TDP Şube Müdürü Taşkının hazırladığı ve kabul gören proje kapsamında yer alan 24 kişilik heyet, önce karayolu ile Isparta’dan Antalya’ya oradan da havayolu ile Almanya’ya geçtiler.

Almanya’da proje dahilindeki polis teşkailatıyla birtakım çalışmalar yürütecek olan Isparta Emniyeti, 15 gün sonunda ile geri dönecek.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.