Isparta Emniyeti Kurban Bayramı İçin Tedbirleri Artırdı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün, Kurban Bayramı'nın huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için ek tedbirler aldığı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Kasım 2011 11:22
Isparta Emniyeti Kurban Bayramı İçin Tedbirleri Artırdı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içinde bir Bayram geçirmeleri için her zaman alınan ve uygulanan trafik ve asayiş tedbirlerine ek olarak bir dizi tedbirler alındığı kaydedildi.

Tedbirler kapsamında kentin birçok noktasında trafik denetimlerine ağırlık verileceği belirtilen açıklamada, kurban kesim yerleri, pazar yerleri, terminaller, tren garı, mezarlıklar, bankalar, alışveriş merkezleri ve ana arterlerde, kapkaç, yan kesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı devriye hizmeti yürüten polis sayısının da artırıldığı ifade edildi.

Açıklamada, vatandaşların huzurunu bozabilecek olayların önlenmesi için istirahat ve eğlence yerlerindeki denetimlerle, ev ve işyerlerinde yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı önleyici kolluk tedbirlerinin de artırıldığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.