Isparta Emniyeti’nde 'Mehmet Or' Dönemi

6 Eylül 2012 tarihili Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nden sonra Polis Akademisi Başkan Vekilliği’nden Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü Mehmet Or, göreve başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2012 14:57
Isparta Emniyeti’nde 'Mehmet Or' Dönemi

6 Eylül 2012 tarihili Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nden sonra Polis Akademisi Başkan Vekilliği’nden Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü Mehmet Or, göreve başladı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törenle Mehmet Or, aynı kararname ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Zeki Gürkan’dan görevi devraldı.

BAYRAĞI ÖPTÜ
Yapılan Bayrak Devir Teslim töreninde yeni görevi Gürkan’dan devralan Or, ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı öptü. Daha sonra Adana’ya atanan Gürkan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve teşkilat mensuplarına teşekkür konuşması yaptı.

Gürkan, iki yılı aşkın süredir yürüttüğü görevi Mehmet Or’a emin şekilde bıraktığının altını çizerek, Isparta halkının kendisine haklarını helal etmelerini istedi.

Gürkan, buradaki görevinin bitmesinin hiçbir engel teşkil etmediğine de dikkat çekerek, kapısının her daim Ispartalılara açık olduğunu ifade etti.

“ISPARTA’NIN AYRI BİR YERİ VAR…”
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasının ardından ilk defa Isparta’daki koltuğuna oturan Emniyet Müdürü Or, “Gerçekten Isparta, Türkiye’deki bütün iller arasında ayrı bir öneme sahip olan bir şehir, bu şehrin benim için ayrı bir yeri var. Bundan böyle Isparta’ya
hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

ULAŞILABİLEN BİR MÜDÜRLÜK...
Daha önce olduğu gibi gerektiği gibi layıkıyla teşkilat hizmetlerinin en iyi şekilde sürdürüleceğini aktaran Yeni Emniyet Müdürü Or, - (basına hitap ederek) - “Sizlerle birlikte sokakta beraber çalışarak vatandaşlara hizmet veriyoruz. Burada olduğum sürece telefonum 24 saat açıktır. Ulaşılamayan değil, her zaman ulaşılabilen bir müdür olarak görev yapacağım” diye konuştu.

‘ABİ – KARDEŞ’ NİTELENDİRMESİ
Or, göreve başladığı andan itibaren problemleri çözmeye yönelik olarak çalışacağına da dikkat çekerek, “Isparta’ya atanmak güzel. Ahmet Abi ile daha önceki dönemlerde de birlikte çalıştık. Onu çok iyi tanıyorum. Buraya atandıktan sonra hiçbir endişe ve kaygı duymadım. Çünkü Ahmet Abi’nin olduğu yerde başarı vardır. Başarı çıtası yüksek bir abimiz… Ben buraya gelirken, ‘O her şeyi halletmiştir’ dedim ve öyle de gördüm. Kendisine çok teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YENİ MÜDÜR OR’DAN VALİ OĞUZ’A ÖVGÜ
Isparta mülki idaresinde de oldukça tecrübeli bir idarecinin bulunduğunu ifade eden Or, “Sayın Valim Memduh Oğuz’un burada görev yapması sebebiyle ayrı bir mutluluk yaşadım. Görevimi layıkıyla yürüterek, kendisinin tecrübelerinden öğreneceğimiz çok şey var” ifadelerine yer verdi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.