Isparta Emniyeti'nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Isparta Emniyetiden Başarılı Öğrencilere Emniyet sarayında kokteyli bir törenle öğrencilere verildi.

Yayınlanma:
Isparta Emniyeti'nden Başarılı Öğrencilere Ödül

ISPARTA EMNİYETİNİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE REJTİ

Isparta il emniyet müdürlüğü tarafından hayata geçirilen (OKULCANLAR) isimli toplum destekli polislik projesi kapsamında Emniyet personeli ve eşleri tarafından yapılan “OKULCANLAR” projesine destek amacıyla düzenlenen kermeslerde elde edilen gelirler ile başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi için gerçekleştirilen ödül töreni Emniyet sarayında kokteyli bir törenle öğrencilere verildi.

Törende emniyet il müdürü Ahmet Zeki Gürkan , Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz , Sağlık İl Müdürü Süleyman Önal , iş adamları Emniyet personeli öğrencilerin velileri hazır bulundu. Törende ilk konuşmayı Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan yaptığı konuşmada “Bir ülkenin muhasır medeniyete yükselmesi eğitimden geçer biz emniyet müdürlüğü olarak okulcanlar projesine çok önem verdik bunun için personel eşleri tarafından üç sefer düzenlenen kermesden elde edilen para az da olsa
bize mutluluk verdi ve bize bağışlandı bu bağış topluma verilen bağıştır. 2010-2011 yılında ilimizde ilk ve orta öğretimde başarılı olan yavrularımıza destek amacıyla ALTIN ile ödüllendiriyoruz. Eğitim Öğretim başından beri bize destek olan sayın valimiz , SDÜ , sağlık il müdürlüğü , milli eğitim müdürlüğü , iş adamlarımız , sivil toplum örgütlerine teşekkür ederim. Gelecek yılda bu projeyi daha kapsamlı devam ettirmeyi arzu ediyoruz dedi.”

İl milli eğitim müdürü Tacettin Yılmaz ise 2010-2011 öğretim yılında bize desteklerini esirgemeyen OKULCANLAR kapsamında teşekkür ederiz.Isparta’da eğitim 2010 yılından daha iyi düzeydeyiz bunu kafi görmüyoruz daha yükseklere çıkmayı istiyoruz dedi.

ÖDÜL VERİLEN ÖĞRENCİLER

Isparta genelinde üniversite sınavı MF1-TM1 birincileri

MF1 Isparta Birincisi : Yusuf SEZGİN

TM1 Isparta Birincisi : Işıkhan Mehmet TAŞ

TS1 Isparta Birincisi : Kardelen KIVRAK

Dil1 Isparta Birincisi : Ali DİKBAŞ

MF2 Isparta Birincisi : Berkay ÖNDER

Isparta genelinde SBS sınavı birincisi

SBS Isparta Birincisi :Elif İREM

Üniversite sınavlarında başarı gösteren personel çocukları

1.Şeyma Gözde KUNDUR

2.Şeyma Sümeyye ÜMÜTKESMEZ

3.İhyanur YARAN

SBS sınavlarında başarı gösteren personel çocukları

1.Ramazan Burak SİVRİ

2.Zehra YAPICIOĞLU

3.Recep Batuhan BAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.