Isparta Emniyetinden 'Duman' Operasyonu

Isparta’da vatandaşın huzur refahı için yapılan çalışmalar önceki gün yapılan ‘DUMAN’ kod adlı geniş çaplı uygulamayla başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2011 11:30
Isparta Emniyetinden 'Duman' Operasyonu

‘DUMAN’ kapsamında Isparta’nın 4 giriş ve çıkışından geçiş yapan araçlar tek tek kontrol edilirken, umuma açık yerler, mahalle araları ve merkezi bölgelerde araç ve kimlik sorguları yapıldı.

Polisin hoşgörülü davranışından oldukça memnun kalan vatandaşlar, kimliklerini soran polis memurlarına teşekkür ederken, bu tür uygulamaların artırılmasını istediler. Özellikle Kafeler Caddesi olarak bilinen Buğday Caddesi’nde tehlikenin hat safhada olduğunu belirten bayan vatandaşlar, akşam saatlerinde bu bölgeden geçiş yapmaktan çekindiklerini ifade ettiler.

Daha önceleri Kafeler Caddesinde birçok kötü olay yaşanmasına şahit olduklarını dile getiren vatandaşlar, bu tür uygulamasının sıklaştırılmasının daha yararlı olacağını kaydettiler.

Yaklaşık 3 saat süren çalışmada kayda değer aranan şahıslara rastlanmadığı, çok sayıda da tescilsiz motosikletin trafikten men edildiği bildirildi.

Feti KILIÇ - Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.