Isparta Emniyetinden Yeni Yıl Öncesi Operasyon

‘Duman’ ve ‘Kavak’ Operasyonları’nda Isparta temiz çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2011 17:47
Isparta Emniyetinden Yeni Yıl Öncesi Operasyon

Emniyetin yılbaşı öncesinde genel güvenlik ve trafik kontrolleri temiz çıktı. 548 kişi ile84 aracın incelendiği kontrollerde 3 kişinin arandığı belirlenirken, kusurlu görülen 3 otomobile cezai işlem tatbik edildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Şehir İçi ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerinin de katıldığı yılbaşı öncesi genel güvenlik ve trafik kontrol uygulamaları önceki akşam gerçekleştirildi.

Şehir giriş – çıkışları olmak üzere toplam 4 giriş ve çıkışta gerçekleştirilen Duman ve Kavak Kod adlı huzur ve güvenlik operasyonları kapsamında, 548 kişinin kimlik kontrolü yapılırken, 84 aracın incelendiği bildirildi.

ISPARTA HUZURLU BİR KENT
Polis tarafından yapılan GBT sorgusu kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 3 kişi gözaltına alınırken, 3 araca da çeşitli eksiklikleri bulunduğu gerekçesiyle 610 TL para cezası uygulandığı öğrenildi.

Yılbaşına huzurlu ve rahat bir şekilde geçirmek amacıyla yapılan operasyon kapsamında 12 işyerinin kontrol edildiği aktarılırken, iş yerlerinde herhangi bir suç ve suç unsuruna da rastlanılmadığı kaydedildi.

DONDURUCU SOĞUKTA GÖREV YAPTILAR
Öte yandan dondurucu soğuğa aldırmadan görevini en işi şekilde yapmaya çalışan Isparta Polisi, vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla yapılan yıl başı öncesi denetimlerinde yine tam not aldı.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum