Isparta Emrespor’a Demiroviç mi Geliyor?

Isparta Emrespor’da Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan’la yolların ayrılmasının ardından takımın başına Yugoslav asıllı Boşnak Teknik Sorumlu Mesut Demiroviç’in getirileceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2013 10:13
Isparta Emrespor’a Demiroviç mi Geliyor?

Isparta Emrespor’da teknik adam sorunun bugün yarın çözülmesi bekleniyor. Demiroviç’in bugün kentte geleceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Sezona Teknik Direktör Orhan Kapucu ile başlayan ve lig başlamadan tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayıran, ardından Teknik Direktör Hakan Şimşek’le ilk yarıyı tamamlayan kırmızı-siyahlılarda yönetimsel sıkıntılar nedeniyle 2. yarı öncesinde de sil baştan bir kadro kurulmuştu. Kadro, malzemecisinden masörüne kadar sil baştan yenilenirken 2. yarıya “Deli Hikmet” lakabıyla tanınan Hikmet Şıktaşlılar’la başlanmıştı. Şıktaşlılar’la Kocaelispor’la oynanan ve berabere sonuçlanan 2. yarının ilk maçında yolların ayrılmasının ardından Şeref Mesut Özşan’la prensipte anlaşılmıştı.

Ardından eski Orhangazispor’un tecrübeli çalıştırıcı Sedat Özbağ’la anlaşma sağlanmış ve Arsinspor maçına deneyimli teknik adamla çıkılmıştı. Arsinspor mağlubiyetinin ardından sessiz sedasız Özbağ’la yollar ayrılırken Diyarbakırspor maçı öncesinde Genç Teknik Adam Emrah Volkan Sayılgan getirilmişti.

MESUT DEMİROVİÇ KİMDİR?

1986 Yılında Türkiye’ye geldi. 8 yıl futbolculuk hayatı var. Futbol hayatında 30 kez milli forma giymiştir. 14 yıldır teknik direktörlük yapan Yugoslav asıllı Boşnak Teknik Adam Mesut Demiroviç’i, Türkiye daha çok Boluspor’da forma giyerken tanındı. Şenol Güneş’in teknik adamlık yaptığı dönemlerde 1. Ligde top koşturan Boluspor’da 4 numarayla defansın bel kemiği haline gelen Mesut Demiroviç, futbolu bıraktıktan sonra, Hatayspor, Mardinspor, Kırıkkalespor, Afyonspor, Çankırı Belediyespor ve en sonda İran liglerinde teknik direktörlük yaptıktan sonra Araklıspor ile masaya oturdu.

02 Aralık 2007 tarihinden itibaren Trabzon iline bağlı Araklı takımı olan ve 2. ligde top koşturan yeşil siyahlı takım Araklıspor’un teknik direktörlük görevini yürüttü.

Boşnak teknik adam Mesut Demiroviç, 20.05.2008 tarihinden itibaren Araklıspor teknik direktörlüğünü bıraktı. 27.06.2010 tarihinde Türkiye 3.lig 5 grupta mücadele eden Batman Petrolspor ile mukavele imzaladı. Geçtiğimiz yılda Karsspor’u çalıştırdığı belirtildi. Demiroviç’in Karspor’un küme düştüğü sezonda takımı çalıştırdığı öğrenildi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum