Isparta Emresporda Şok Üstüne Şok Yaşanıyor

Kırmızı-şimşeklerde önceki gün akşam şok üstüne şok yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2012 11:59
Isparta Emresporda Şok Üstüne Şok Yaşanıyor

Kırmızı-şimşeklerde önceki gün akşam şok üstüne şok yaşandı. Daha önce Emrespor yönetimiyle birleştiklerini ve güç birliğini yaptıklarını söyleyen TÜTAP Başkanı Fikret Yıldız ve ekibinin futbolculara ödenecek peşinatları göndermemesi üzerine kriz çıktı.

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Emrespor’da sancı bir türlü bitmiyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki başararak mahalle takımı olarak profesyonel futbol ligine yükselerek tarih yazan kırmızı-şimşeklerde sevinç kısa sürdü.

Daha önce Emrespor yönetimiyle birleştiklerini ve güç birliğini yaptıklarını söyleyen (Türkiye Tanıtım Platformu) TÜTAP Başkanı Fikret Yıldız ve ekibinin futbolculara ödenecek peşinatları göndermemesi üzerine kriz çıktı. Teknik Direktör Orhan Kapucu ve teknik ekip istifa etti.

28 Temmuz Cumartesi günü Isparta Barida Otel’de düzenlenen basın toplantısında Fikret Yıldız ve ekibi birleştiklerini ve büyük hedefler koyduklarını söylemişti. Hatta Yıldız, “Taş değil, gül atalım” gibi örnek projelerle kamuoyunun karşısına çıkacaktı.

PEŞİNATLAR ÖDENMEYİNCE KRİZ ÇIKTI
Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara grubu olarak Fikret Yıldız’ın önceki gün futbolcuların ilk peşinatını ödeyeceği öğrenildi. Ancak beklenen peşinat ücretleri ödenmeyince sıkıntılar başladı. Teknik Sorumlu Orhan Kapucu ve ekibi istifa etti. Kapucu, “Fikret Yıldız Bey’in taahhüt ettiği peşinatlar ödenmeyince ve verilen sözler yerine gelmeyince bizde ayrılmak zorunda kaldık. Kal diyen de olmadı” dedi.
Artık geri dönmesinin imkansız olduğunu söyleyen Kapucu, takımın satılmak istendiğiyle ilgili çeşitli iddialarda bulundu.

ÖZKUL DÜNKÜ ÇALIŞMAYI YAPTIRDI
Atabey’de kampta bulunan takımı şu an Kaleci Antrenörü Ahmet Özkul çalıştırıyor. Kamptan ise ayrılan futbolcu yok. Yöneticilerin kampa gelerek futbolculara sabredilmesi konusunda bir takım konuşmalar yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Isparta Emrespor’da ligin başlamasına sayılı günler kala tam bir kaos ortamı yaşanıyor. Bakalım zaman neyi gösterecek?
Yönetimin konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum