Isparta Futboluna 16 Yeni Hakem

Isparta Futboluna 16 Yeni Hakem

Yayınlanma:
Isparta Futboluna 16 Yeni Hakem

Aday Hakemlikten İl Hakemliğine terfi eden 16 Hakeme düzenlenen törenle kokartları takıldı. İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı; “Hakemler sporda adaletin temsilcileridir” dedi. 

Isparta’da aday hakemlikten İl Hakemliğine terfi eden 16 Hakeme düzenlenen törenle kokartları verildi. 

Konu ile ilgili olarak önceki akşam Süleyman Demirel Üniversitesi Merkez Yemekhanesi A Salonunda bir tören gerçekleştirildi. Saat 19.00’da başlayan törene; İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Durmuş Türkmen, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Saha Komiseri Mustafa Yüceer, Isparta Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç ve yönetim kurulu üyeleri ve Duayen Hakemler ile mevcut hakemler katıldı. 

ARABACI; “HAKEMLER SPORDA 

ADALETİN TEMSİLCİLERİDİR” 

Kokart Töreninde katılımcılara seslenen Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, hakemlerin sporda adaletin temsilcileri olduğunu kaydetti. Genç hakemlere tavsiyelerde bulunan Arabacı; “Hakemlerimizin saygınlığı artıyorsa inanın bu sizlerin sayesinde oluyor. Bundan sonra yeni kokart takacak olanlarda aldıkları ahlak ve prensiplerle birlikte hakemliği çok daha saygın düzeylere çıkaracağınıza eminim. Sizlerin aranızdaki dayanışma; bir bütün olarak davranmanız, böyle bir yaşayış biçimini prensip edilmeniz çok güzel. Bu birlikteliğiniz Isparta’mız için, ülkemiz için bizleri çok sevindiriyor. Biraz sonra Kokartlarınızı alacaksınız ve artık İl Hakemi olacaksınız. Önünüzde güzel bir gelecek, uzun bir yol var. Bu yolda zorluklarla karşılaştığınızda, karşınıza protestolar çıktığında sakın ha moraliniz bozulmasın. Türkiye'de hakemliği çok daha saygın düzeylere çıkaracak olan Ispartalı hakemlerdir. Siz adaletin temsilcilerisiniz. Sporda da adaleti vicdanınızla, bilginizle en iyi taşıyacak olanlarsanız. Bilin ki ilimizdeki spor yerel yönetimleri her zaman yanınızdadır” dedi. 

HAKEMLER YEMİN EDİP, 

KOKARTLARINI TAKTILAR 

Törende daha sonra; Aday Hakemlikten İl Hakemliğine terfi eden 16 Hakem daha önce belirlenmiş olan ‘Hakem Yemini’ni hep bir ağızdan okuyarak yeminlerini ettiler.  Ardından 16 Hakeme, Kokartları törene katılan İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Durmuş Türkmen, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Saha Komiseri Mustafa Yüceer, Isparta Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç ve Duayen Hakemler Nizamettin Çakan, İlkay Tekin ve Musa Kaynak tarafından takıldı. 

İŞTE İL HAKEMLİĞİNE TERFİ EDEN HAKEMLER 

Törende Kokart takarak İl Hakemi olmaya hak kazanan 16 Hakemin isimleri şöyle; Berkan Çetin, Tufan Çetin, Sadık Doğan, Onur Akol, Kaan Bakıral, Salih Taştepe, Fatih Eryılmaz, Ahmet Batuhan Özer, Melih Mergen, Mehmet Çetinkaya, Nihan Ergin, Gülşen Soydinç, Ramazan Sağdıç ve Yüksel Sarıkaya. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.