Isparta Gençlik Merkezine 3 Ödül

Isparta Gençlik Merkezi Halk Oyunları ve Türk Sanat Müziği ekibi, Eskişehir'de düzenlenen yarışmada 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2012 10:41
Isparta Gençlik Merkezine 3 Ödül

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25-26 Şubat tarihlerinde Eskişehir'de Gençlik Merkezleri arası Türk Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği grup yarışmaları düzenlendiğini söyledi.

Halk Oyunlarında Isparta ekibinin üç dalda yarıştığını belirten Gevrek,

"Karaman, Balıkesir, Karabük, Amasya, Gümüşhane, Ankara ve Antalya illeri arasında 13-17 ile 18-24 yaş gruplarında düzenlemesiz dalda en iyi performans ödülüne layık görülerek final yarışmasına katılmaya hak kazandık" dedi.

Gevrek, aynı ekibin 13-17 yaş grubunda düzenlemeli dalda da en iyi sahne ödülüne layık görüldüğünü kaydetti.

Türk Halk Müziği dalında ise 15-18 yaş gruplarında solo çalgı, çalgılarda toplu icra ve solist yarışmalarına katıldıklarını söyleyen Gevrek, iki solistin yaş gruplarında birinci olarak final yarışmalarına yükseldiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.