Isparta Halk Oyunları Ailesi Toplandı

Isparta Halk Oyunları Ailesi Toplandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2018 16:21
Isparta Halk Oyunları Ailesi Toplandı

2018-2019 Halk Oyunları sezonunun ilk toplantısını yapıldı. 

Halk Oyunları İl Temsilcisi Tevfik Akar başkanlığında halk oyunları il hakem kurulu başkanı Ahmet Alper Deşik, antrenörler, hakemler, kostüm işi yapanlar, halk oyunlarına gönül vermiş tecrübeli duayenlerle Hızırbey Ortaokulu’nda toplanıldı.

Toplantıyla ilgili bilgiler veren Halk Oyunları İl Temsilcisi Tevfik Akar “il temsilcisi olarak bu camiayı çok iyi tanıdığımı, bu camianın ortak ve tek adayı olarak aday olduğumu, bundan sonra biz olarak başarılarımıza başarılar katacağımızı, bu toplantıların her ay yapılacağını söyleyip camiamıza yakışır tavır ve davranışlarda bulunmamız gerektiği açıklandı. 

Ayrıca halk oyunlarının bizim özümüz ve kültürümüz olduğu söylenip halk oyuncu olmanın bir ayrıcalık olduğu belirtildi. Toplantıda katılımın yüksek olması ve herkesin görüşlerini ve düşüncelerini belirtmesi katılımcıları çok mutlu etti. Bundan sonraki toplantıda müzisyenlerinde davet edileceği kararı alındı. İl temsilcisi olarak benden önceki il temsilcimiz ve şimdi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet Yıldırım’a hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca bugüne kadar ilimiz Halk oyunlarına hizmet edenlere de teşekkür ederim” dedi. 

halk1.jpg

halk2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.