Isparta Halkına Borcum Bitmedi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta halkına borcunun bitmediğini kaydederek, “O borcu ödemek için göreve yeniden talip olduk” dedi. Günaydın, yeni dönemdeki projeleriyle ilgili de ipuçları verdi.

Yayınlanma:
Isparta Halkına Borcum Bitmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Isparta programında on binlerce Ispartalının huzurunda yeniden aday gösterdiği Başkan Günaydın, Isparta halkına borcunun olduğunu ve henüz o borcun tamamlanmadığını söyledi.

Isparta için bu güne kadar gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Günaydın, “Isparta’nın tüm altyapısını aralık ayına kadar tamamlayacağız. Yüzde 60’ı şu ana kadar tamamlandı. Ama benim esas amacım halkın gönlünü kazanmak. Halkın sevgisini kazanmak. Bunu da başardığımız kanaatindeyim” dedi.

Yerel seçimleri yeniden kazanacağını söyleyen Başkan Günaydın, “Isparta’nın bitmeyen bir çok sorunu var. Örneğin bunların başında otopark sorunu geliyor. Bu konuda da adımlar atıyoruz. Isparta’nın yaşanabilir, altyapısı tamamlanmış en iyi illerden birisi olması için çaba sarfediyoruz. Bu anlamda benim Isparta halkına borcum var. Bu borcumuzu daha ödemedik. İnşallah önümüzdeki dönemde de görevimize devam edeceğiz ve bu borcu ödemeye çalışacağız” diye konuştu.

Adeta yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin de Ocak 2014’te tamamlanacağını ifade eden Başkan Günaydın, “55 bin metrekarelik ve 200 milyon TL’ye mal olacak olan Isparta’nın en büyük yatırım ve alışveriş merkezi Ocak 2014’te Ispartalıların hizmetine girecek. Bu merkezde 460 dükkan, sinema, tiyatro, 1750 araçlık otopark, cami, oyun ve konferans salonları mevcut. Bu güne kadar sürmesinin en büyük nedeni Isparta’ya uygun projelerin gerçekleşmemesinden kaynaklandı. Ocak ayında bu işi tamamen bitireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum