“Isparta Halkını Saf Yerine Koyuyorlar”

Ak Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı dün İpek Mobilya Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
“Isparta Halkını Saf Yerine Koyuyorlar”

Toplantıya; Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti Isparta Milletvekilleri S. Sadi Bilgiç ve Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İl ve Merkez İlçe Teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’a ve MHP teşkilatına yüklendi.

Uzaktaş konuşmasında ise; “Isparta Belediye Başkanı ve MHP İl Teşkilatı Isparta halkını maalesef saf yerine koyuyor. Isparta halkını bu yalanlarla kandıracağını zannediyor.

Yaptıkları işleri abartmaktan başka muhalefetleri yok. 60 yıllık dayanım süresine sahip asfalt döktüklerini iddia ediyorlar. El insaf. Öyle bir teknoloji var mı? Bu döktüğünüz asfalt kalitesi buna hitap ediyor mu? 3 gün sonra bu süre geçtiğinde 60 yıl önce 1050’lerden kalma Isparta’da bir asfalt varsa ellerini kaldırsın. 60 yıl dediğiniz 6 ay değil, 6 yıl değil. Koskoca 60 yıl. Gerçi 100’ü 60’a indirdiler.

İnşallah 60 yıllıktır. Ama öyle bir şey yok. Döktüğünüz rutin sıcak asfalt. Yaptığınız başka bir şey de yok. İddiaları şu; biz borçlu ve batık bir belediye devraldık. Pekala kaç para borçlu belediye devraldınız? 125 trilyon. Rakamlar elimizde yok. Sonra zam yağıyorlar. 600 trilyon maliyet. Neyin maliyeti. Isparta’da neyi ifade ediyor. Isparta bütçesinin kaç yılına tekâmül ediyor. Nerden çıkarıyorsunuz bu rakamı.

Atış serbest. Ispartalı yer hesap bu. Sonra diyorlar ki biz bu borçları ödedik. 3 yıl onun için bir şey yapamadık. Vaktimiz 3 yıl borç ödemekle geçti. Tabi bu arada bir operasyon yapılıyor. Sonra malum süreç. Bu işi tezgahlayan biz değiliz. Telefonla konuşan sizsiniz. Bu süreç yaşanıyor. İftira atıldı. Ona yargı karar verecek. Bu 3 yıllık süreçte oluyor yaşanan hadiseler.

Biz iktidarımızla partizanlık yapmadık. Biz parti zanlık yapmadığımız için bugün ulaştığımız neticelere ulaştık. Ama partizanlık yapanlar yandaşlara peşkeş çekenler bu gün halka hizmet adına Isparta’ya hizmet adına fabrika inşa ettiğini iddia edenler soruyorum acaba hangi yakınınız bu fabrika da çalışmadan maaş alıyor? Lütfen çıkıp açıklayın. Fabrikalar özel teşebbüsün işidir. Siz belediyeciliğini yapın. Ama yandaşlarınıza imkan sağlamak için fabrika kurmayın. Bunun adını da halka hizmet sunmak için demeyin” dedi.

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise; Devlet millet için vardır. Görüyoruz yönetici, teşkilat mensupları, milletvekilleri televizyona çıkıyorlar hem Türkiye’de yapılanları hem de Isparta’da yapılanları yok görerek Isparta’yı ve Türkiye’yi her anlamda kötülemeye buraya hizmet edenleri kötülemeye çalışıyorlar. Somut olmak lazım, gerçekçi olmak lazım. İfadeleri doğru koymak lazım.

Bölünmüş yol üzerinden, Dereboğazı üzerinden siyaset yapmaya çalışan zavallılar bakanımız Binali Yıldırım’da kendilerine gerek cevabı vermiştir. Bütün Türkiye’de Cumhuriyet döneminden bize kadar 6 bin km bölünmüş yol yapabildiler. Biz geldik 16 senede 16 bin km bölünmüş yol yaptık. 2023 yılına kadar da 14 bin 500 km bölünmüş yolda biz planladı. Biz bu 400 milyarlık yatırımın 184 milyar lirası bu güne kadar gerçekleştirildi. Bunun 90 km si de karayollarına harcadık. 8 milyar hava yollarına harcadık. Atatürk’ten bugüne unutulan demir yollarına 25 milyar lira harcadık.

Bugün dünyanın 8. Hızlı trenine sahip ülkesi konumuna geldi. şimdi neyi tartışıyoruz. Bu hızlı tren Isparta’da istasyon caddesinden geçer mi geçmiş mi? Kaymak kapı meydanında bunun durağı olur mu olmaz mı? Bunlara gülmek lazım. İşte hızlı tren geliyor. Isparta ile Burdur’un arasından geçiyor. Ama onlar duymak istediklerini algılamak istediklerini algılıyorlar. Türkiye’de yatırımları engellemek adına Isparta’da Türkiye’de Ak Parti hizmet etmiş dememek adına muhalefet ediyor. bilgisizce cahilce muhalefet ediyor.

Sağlıkta bugün kadar 20 milyarlık sağlık yatırımı yaptık. Kamu özel ortaklığıyla biz yeni şehir hastaneleri yapacağız. Bu kapsamda Isparta şehir hastanesinin Cuma ihalesi tamamlandı. 730 yataklı şehir hastanesi Isparta yakın zamanda kavuşacak.

Isparta’ya hizmey noktasında biz bütün teşkilatlarımızla eski yeni milletvekillerimizle hem ülkemize hem de Isparta’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Sayın başbakan ısparta’yı sevmiyor diyorlar. Hadi ordan. İşte Isparta’da yapılanlar ortada. BAKA ajansı Isparta’da. Isparta daha fazla hizmet alsın diye. Kara havacılık taşınıyor. 130 trilyonluk yaıtım bu yatırımlar nereye yapıyor. Bunu MH ve CHP’liler mi organize etti. kim organize etti bunu. Isparta 112’ye yeni 1 buçuk trilyonluk yatırım yapılacak. Bizim ekibimiz diğer illere ders vermeye gidiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.