Isparta Huzurevi Engelliler Projesi

Isparta Huzurevi engelliler bölümü müstakil hale getiriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 02:22
Isparta Huzurevi Engelliler Projesi

Vakıf Yöneticilerinin engelliler için yeni bina yapılması konusundaki uğraşılarının son aşamaya geldiği önümüzdeki günlerde başlayacak inşaatın yılsonuna kadar bitirileceği öğrenildi.

Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür, sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi:“Huzurevimize özrüler ve engelliler için 40 kişilik yeni bölüm yaptırıyoruz. Bu önemli projemiz ruhsat aşamasında. Yaklaşık 1 milyon lirayı bulacak projemizle ilgili harcama Huzurevi Vakfımız tarafından karşılanacak. Burada bir hususu da belirtmek istiyorum. Biliyorsunuz Yaşlılar Haftası nedeniyle Kanal-32’de bazı açıklamalarda bulunmuştuk. Bu açıklamamızı işiten arkadaşlar bizi aradılar ve ne zaman başlayacaksınz, bize de haber verin yardım edelim dediler. Bu bizi son derece mutlu etti. Huzurevimizin bahçesinde yapacağımız inşaatı bu yılsonuna kadar tamamlamayı düşünüyoruz. Allah İzin verirse 2013 yılı bahar aylarında Yaşlılar ve engeliler bölümümüz hizmet vermeye başlayacaktır”DEDİ.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum