Isparta İçin Çözüm Odaklı Çalışacağız

Yapılan seçimler sonrası göreve gelen Mimarlar Odası yeni Başkanı Zafer Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2014 12:15
Isparta İçin Çözüm Odaklı Çalışacağız

Başkanlık makamında gerçekleşen ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte büyüğümüz, hocamız Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etmekten mutluyuz. İlimiz için çözüm odaklı çalışacağız ve güzel şeylere birlikte imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Mimarlar Odası’na ve yöneticilerine her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, şehir için hayırlı ve güzel işlerin yapılması dileklerini iletti. Günaydın, yeni teşekkül eden oda yönetimi ile birlikte Isparta’nın şehircilik, mimarlık ve kent yenileme çalışmaları konusunda istişareler içerisinde olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Odamız ile birlikte sıkı irtibatlarımız olacak. Isparta’ya faydalı hizmetler vereceğiz. Arkadaşlarımı tek tek kutluyorum, kendilerini yeni görevlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizleri ziyaret etmelerinden dolayı da ayrıca memnun oldum, en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.