Isparta İçin Gövdemi Taşın Altına Koyarım

Belediye Meclis Üyesi ve İşadamı Nuri Koç, dün mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Koç, birlik ve beraberliği sağlayacak en önemli kurumun belediye olduğunu söyledi. Koç, Isparta Belediyesi’ni bu anlamda başarısız buldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2013 11:32
Isparta İçin Gövdemi Taşın Altına Koyarım

Isparta Öğretmenevi’nde Mahalle Muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluşan Belediye Meclis Üyesi ve İşadamı Nuri Koç, yapılan programın mahalle muhtarlarıyla tanışmak ve sorunları dinlemek için olduğunu belirterek, “Hizmet anlamında milli kahramanlarımız olan muhtarlarımızla birlikteyiz. Beni tanıyanlar var, tanımayanlar var. Bu yüzden yaptığımız toplantı biraz da tanışma ve kaynaşma toplantısı gibi olacak. Ben sizi tanımak için buradayım” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ OLUŞTURACAK KURUM BELEDİYEDİR
Şehirde birlik ve beraberliğin oluşması için belediyelerin en önemli kurum olduğunu belirten İş Adamı Nuri Koç, mevcut belediyenin bu konuda oldukça başarısız olduğunu savundu.
Koç, “Şu anda mevcut belediyenin bir çok eksikliği var. Isparta’da birlik ve beraberliği oluşturacak kurum belediyelerdir. Ama bugüne kadar Isparta Belediyesi’nin yaptığı işler vatandaşları hiç tatmin etmemiştir” diye konuştu.



ISPARTA İSTEDİ
İleriki günlerde Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacak olan İş Adamı Nuri Koç, bunun için Isparta’da kamuoyu araştırmasını yaptıklarını belirterek, “Isparta’da uzun bir süredir kamuoyu araştırması yaptık. Isparta halkının dertlerini sıkıntılarını dinledik. Isparta bizi istedi. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday adaylığını düşünüyoruz. Bu güzel haberi de siz muhtarlarımız duyun istedim” şeklinde konuştu.

DÜRÜST OLSUN HİZMET YAPSIN
Isparta halkının seçimlerde adayların dürüst ve şaibeli olmasını istediklerini belirten İş Adamı Nuri Koç, mevcut belediyenin kendi küçük çıkarları için Isparta’ya yararlarının olmadıklarını söyledi. Koç, “Ispartalılar artık belediye başkanlığı koltuğuna gelecek kişilere şartlı bakıyorlar. Ispartalıların öncelikli şartı seçilecek kişinin Ispartalı olması, şaibesiz olması gibi sıralanıyor. Dürüst olsun hizmet yapsın istiyorlar. Ama şu anda Isparta Belediyesi’nde bir hakikat var. Kendilerinin küçük çıkarları doğrultusunda Isparta’nın geleceğini hiç düşünmüyorlar” dedi.

ADAY ADAYLIĞIMI İLERİKİ GÜNLERDE AÇIKLAYACAĞIM
İş Adamı Nuri Koç, ileriki günlerde Isparta Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayacağını belirterek, “Aday adaylığımı daha açıklamadım. Ama ileriki günler de açıklayacağım. Şu anda da siz değerli muhtarlarımızdan da onay almak istiyorum. Bütün konular da elimi taşın altına koydum. Gerekirse gövdemi de koymaya hazırım” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum