Isparta İçin Güzel Hizmetler Yapacağız

Isparta İçin Güzel Hizmetler Yapacağız

Yayınlanma:
Isparta İçin Güzel Hizmetler Yapacağız

Belediye Meclisinde dönemin ilk toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 5 yıl boyunca Isparta için ciddi ve güzel hizmetler yapacaklarını belirterek; “O parti, bu parti demeden şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

Belediye Meclisinin 2019 – 2024 Dönemi ilk toplantısı saat 14.00’de Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirildi.

BAŞDEĞİRMEN; “5 YIL BOYUNCA
ŞEFFAF BİR ÇALIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”
Başkan Başdeğirmen, toplantıda yoklama yaptıktan sonra meclise hitaben bir konuşma yaptı. Günaydın konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor ve 5 yıllık bu dönem boyunca hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Burada önemli olan sevgi, saygı çerçevesinde hizmet etmektir. Dolayısıyla, önemli olan 5 yıl boyunca şeffaf, doğru ve istişare içerisinde çalışarak beş yıl sonra buradan ayrıldığımızda vatandaşlarımızla aynı şekilde görüşebilmemizdir. Bu makamlar gelip geçicidir. 10 gün önce burada başka arkadaşlarımız görev yapıyordu şimdi biz varız. Belki de 5 yıl sonra olmayacağız.

“O PARTİ, BU PARTİ DEMEDEN HEP
İRLİKTE ISPARTA’YA HİZMET EDECEĞİZ”
Ben, buralara yani belediye meclisine yabancı bir kişi değilim. Zira, 1999 – 2004 döneminde şuanda sizlerin oturduğu yerlerde ben oturuyordum. 5 yıl bu mecliste görev yaptım. Allah nasip etti şimdi tekrar bu defa başkan olarak buradayım. Bu koltuklarda halkımız için, vatandaşlarımız için görev yapacağız. Onun içindir ki, hiçbir şahsi hesabımız kitabımız yok, olamaz da. Kanunlar çerçevesinde hizmetlerimizi yapacağız, kararlarımızı alacağız. Seçim sürecinde çok şeyler söylendi. Ama onlar artık geride kaldı. Şimdi, siz değerli meclis üyelerimiz ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum. Çünkü, burada ana hedef şehrimize hizmettir. O parti, bu parti demeden hep birlikte Isparta’ya hizmet edeceğiz.

“KARARLARI ENGELLEMEK
BİZE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ”
Bundan önce burada görev yapan tüm belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşaallah biz de önümüzdeki 5 yıl boyunca alacağımız kararlarla şehrimize layıkıyla görev yapmış oluruz. Zira, Meclis başkanıyla üyeleriyle bir bütündür. Onun için hizmetleri, kararı engelleyerek bir yere varamayız. Eğer, böyle bir yola girersek kaybeden Isparta olur, bizlere oy vererek buralara getiren vatandaşlarımıza olur.

“MAKAM ODASI, HEPİNİZE AÇIKTIR”
Benim bir kat aşağıdaki oda benim değil sizlerin, halkımızın odasıdır. Sizler her zaman makama gelebilirsiniz. O kapı sizlere günün her saatinde açıktır. Ben, meclisimizi bir aile olarak görüyorum. Konuşmama burada son verirken Isparta’ya layıkıyla hizmet yapmak dileğiyle hepinize bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum