Isparta İçin Ortak Çalışmalıyız

Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Mehmet Albayrak ve Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Yayınlanma:
Isparta İçin Ortak Çalışmalıyız

Ziyaret esnasında Ticaret İl Müdürü Sayın Ülger, ilimizde yapılmakta olan meyve sebze ticareti ve hal kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Albayrak ise kendi kurumlarının çalışmaları ve gelecekte Isparta’ya hizmet anlamında ortaklaşa neler yapılabileceklerinin altını çizdi.Isparta’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket ederek daha verimli etkin çözümler üretilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi ise ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade ederek İl Koordinatörlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 2013 yılı içinde şu ana kadar 20 milyon TL’i aşan yatırım projesinin değerlendirildiğini yıl içinde bu projelere 10 milyon TL civarında hibe ödemesi yapmayı planladıklarını ifade etti.

Çelebi, ayrıca yapılmakta olan projelerin çarpan etkisi yaratarak diğer yatırımları da harekete geçireceğini belirtti. Söz konusu yatırımlarda proje başına 10 bin TL ile 4.5 milyon TL’e kadar hibe desteği sağlanmasının Isparta için çok önemli bir fırsat olduğunun üzerinde duruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.