Isparta İçin Uçağımıza Sahip Çıktık

Isparta İçin Uçağımıza Sahip Çıktık

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2015 13:03
Isparta İçin Uçağımıza Sahip Çıktık

Yasa gereği Isparta Belediyesi'nin bırakmak zorunda kaldığı havaalanı yolcu ulaşımı, Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin büyük fedakarlığı sonucunda sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

Isparta Belediyesi'nin 1 yılı aşkın zamandır ücretsiz olarak verdiği havaalanı yolcu servis hizmetini yasalar gereği bırakması kısa süreli bir paniğe neden oldu ancak Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin sayesinde olumsuzluk giderildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin şehir merkezi-havaalanı arasında yolcu servis hizmet ihalesi yapmakta gecikmesi nedeniyle yaşanan sıkıntıyı bertaraf eden Halk Otobüsleri Kooperatifi, her gün havaalanıan ücretsiz olarak servis yapıyor. Havaalanı ücretsiz servisleri her gün Büyük Isparta Oteli önünden 13.30'da, Süleyman Demirle Havaalanından da 15.20'de kalkıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Isparta Belediyesi'nin yasalar gereği bırakmak zorunda kaldığı servis hizmetini Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin üstlendiğini anlattı. Halk Otobüsleri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz ve ekibine teşekkür eden Aslan, Isparta için uçak hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Halk Otobüsleri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz da Isparta-İstanbul uçak seferlerinin sekteye uğramaması için yolcu servis hizmeti verdiklerini söyledi. Yavuz, "sayın valimiz, belediye başkanımız ve ITSO Başkanımızın istekleri doğrultusunda bu hizmeti yapmaya başladık. Uçak seferleri sekteye uğramasın diye bu hizmeti üstlendik. Isparta için, yolcularımızın mağdur olmaması için bu hizmeti yerine getiriyoruz. Bu konuda servis hizmetleri ihalesi gerçekleştirilinceye kadar bu hizmetimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.