Isparta İçin Yapacağımız Çok Şey Var!

Ön seçim kararı ile birlikte parti tabanında ciddi bir heyecan yaşayan CHP’de aday adayları da çalışmalarına hız verdi. Eczacı İsa Önder Dinçtürk, partisinin iktidara talip olduğunu kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2015 19:30
Isparta İçin Yapacağımız Çok Şey Var!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, ön seçim çalışmalarına hız verdi. Dinçtürk, önümüzdeki günlerde Yedişehitler Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışını yapmaya hazırlanırken, Ajans32 muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin iktidara hazırlandığını kaydeden Dinçtürk, “Türkiye önemli gelişmelere gebe. CHP’de yaşanan heyecanı görüyorsunuz. Ön seçim kararı ile birlikte partimizde ciddi bir heyecan, çalışma ve kazanma azmi ortaya çıkmıştır. Isparta’da da birçok aday adayımız var. Ben tüm aday adaylarımıza bu yarışta başarı dileklerimi iletiyorum. CHP tarihsel sorumlulukları olan bir parti. İktidara en yakın mevziye yerleşmiş durumdayız. 7 Hazirana kadar kaslarımızı gerdik ve iktidara odaklandık. Isparta için yapacağımız çok şey var” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum