Isparta İdman Yurdu'nda İpekçi Şov Devam Ediyor

Isparta Idmanyurdu Spor Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi, futbolcuların zor günler geçirdiğini ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyerek istifa edeceği imasında bulunmuştu. Ama şov devam ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 14:31
Isparta İdman Yurdu'nda İpekçi Şov Devam Ediyor

Isparta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet İpekçi, son günlerde kentin kulübe sahip çıkmadığı imasında bulunarak futbolcularının zor günler geçirdiğini dile getirmişti.

İpekçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda 'Pazartesi günü gereğini yapacağım' ifadesini kullanarak kulüp başkanlığından istifa edeceği imasını yapmıştı.

Çeşitli basın yayın kuruluşlarında da İpekçi İstifa Edecek şeklinde haberler yer aldı. Yayınlanan haberlerde "Isparta İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi, kapalı kapılar arkasında kendilerine bir takım sözler verildiğini belirterek, 'Bize verilen sözler tutulmadı. Artık ben ve arkadaşlarım tıkandık. O nedenle istifa ediyorum' ifadelerine yer verildi.

Ancak, İpkeçi'nin açıklamaları Isparta İdman Yurdu'nda İpekçi Şov Devam Ediyor yorumlarını da beraberinde getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum