Isparta İdmanyurduspor’dan Transfer Şov

Isparta İdmanyurduspor’dan transfer şov

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2015 19:13
Isparta İdmanyurduspor’dan Transfer Şov

Pembe-yeşilliler, düzenledikleri basın toplantısında ara transferde kadrosuna kattığı 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor, 2. Yarının ilk maçında Eğirdirspor’la Eğirdir’le Pazar günü saat 13.30’da oynayacağı maç öncesinde ara transferde kadrosuna kattığı oyuncular için imza töreni düzenledi. İmza törenine Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi, yöneticiler Tahsin Gürsu, İlker Akıllı, Sıtkı Ağlarcı, Savaş Küçükkoç, Antrenör Hakan Koçer ve futbolcular katıldı. 32 Gençlik Taraftar Grubu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreni Atatürk Stadı’nda düzenlendi.

Pembe-yeşilliler, AFJET Afyonspor’dan orta saha Evren Avşar, stoper Murat Kurt, Ahmet Bülbül, Güngörenspor’dan orta saha Şenol Demirci, Nevşehirspor’dan orta saha Mahras Makarasvihili, Balçova Yaşamspor’dan santrfor Burak Kantar, Sarayköyspor’dan sağ bek Mehmet Dağlı, Eğirdirspor’dan santrfor Onur Enes Tuncer ve 68 Aksarayspor’dan Ahmet Tugay Çetinkaya’yı transfer etti.

İmza töreninde konuşan futbolculardan Onur Enes Tuncer, Ahmet Bülbül, Mehmet Dağlar, Isparta İdmanyurduspor formasını giyecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Transferimizin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel şehre profesyonel lig heyecanını yaşatırız. Eğirdirspor maçını kazanarak 2. Yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz” dediler. Antrenör Hakan Koçer ise Isparta İdmanyurduspor olarak 2. Yarıya yapılan transferlerle hazır girdiklerini belirterek, “Gürcü futbolcumuz dışında tüm oyuncularımızın lisansı yetişti. Lisansların yetişmesi için son dakikaya uğraşan başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Isparta olarak biz bu yola çıktık ve savaşacağız. Hiç kimseden de çekinmiyoruz. Hedefimiz: İlk 5. Tüm taraftarlarımızı da Eğirdir maçına davet ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi ise şu ana kadar ki yaşadıkları zorlukları anlatarak, “Bizim grubumuzda ilk yarıda takımlar 500-600 bin TL harcadılar. Bizim şu ana kadar harcadığımız rakam 90 bin TL. Şu ana kadar Vali Bey’le, Belediye Başkanımızla görüştük. Milletvekillerimizden söz aldık. Vali bey, bize sıcak davrandı, ancak şu ana kadar yardımı göremedik. Herkes bize yardımcı olacağız diyor, ama yalnız kalıyoruz. Tüm kentten destek bekliyoruz. Bize Aferin İpekçi, Aferin yöneticiler demesinler. Bu takıma sahip çıksınlar. Isparta futboluna, gençliğine sahip çıksınlar. 2. Yarıda bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

Yöneticiler İlker Akıllı, Tahsin Gürsu, Sıtkı Ağlarcı ve Savaş Küçükkoç ise takımı şu ana kadar bayrak, takvim satışları ve kendi maddi destekleriyle ayakta tutmaya çalıştıklarını belirterek, “Bayrak ve takvim satışlarımıza esnaflarımızın ve kent büyüklerimizin destek olmasını bekliyoruz. Bu yıl geçiş yılımız. Bu sezonu kazasız belasız atlatıp geleceğe güvenle bakmamız için her birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum